Merhabalar..
Bursa'da yaşıyorum. Yunan kanallarını izlemek için bu sistemi kuran biriyle görüştüm, 3 derecedeki uyduda (Sanırım bu uydu, yani eutelsat 3D) olduğunu, kanalların çoğunun şifreli olduğunu söyledi. Ayrıca 180'lik çanak kurmak gerekiyormuş. Siz tüm kanalları izlediğinizi yazmışsınız. Ne yapmak gerekiyor? 180'lik çanak şart mıdır? Mesajinizda bahsettiğiniz "Atlanta HD Box"a internette baktım, bir uydu cihazı. Biss güncelleme dediğiniz de galiba yazılım güncelleme olacak, doğru mudur?
Konu murunchi tarafından (17-08-2015 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.
Yayın kapsama alanına baktığımızda Bursa da 49 dbw lik bir yayın var. Bu da 50-70 cm lik bir çanakla çok rahat seyredebileceğimizi gösteriyor.Uyducu arkadaş bu işi bilmiyor.Biraz el becerin varsa kendin ayarlayabilirsin.
Saygılar.
kesınlıkle turkıyeden 90 lıkla rahat alırsınız ılk zamanlar bende bulamadım megerse uydu bulucum dvbs2 olmadıgı ıcındı. eskı tip sd uydu bulucular ıcın lyngsattan arap frekanslarından ılk uyduyu bulun sonra dvbs2 hd uydu alıcınız ıle frekansaları lyngsattan bakıp taratın. yunan hastaları ıcın guzel ulusal kanallar mevvcut. gelelım sıfrelemeye bıs keylerı nı de dıgea bıss *** dıye bakın bı cok sıtede mevcut hepsı acılıyo star mega ant vs....hd uydu alıcılarlar s2 destekleyenlerle ızlenır eskı tıp uydu alıcı ıle bosuna ugrasmayın cıkmazsorusu olan yazsın Aeo
![]()
kesınlıkle turkıyeden 90 lıkla rahat alırsınız yazın Turkıyedeyken Burdur dan buldum sonunda. avrupada 60 lık yetıyo. ılk zamanlar bende bulamadım megerse uydu bulucum dvbs2 olmadıgı ıcındı. eskı tip sd uydu bulucular ıcın lyngsattan arap frekanslarından ılk uyduyu bulun sonra dvbs2 hd uydu alıcınız ıle frekansaları lyngsattan bakıp taratın. yunan hastaları ıcın guzel ulusal kanallar mevvcut. gelelım sıfrelemeye bıs keylerı nı de dıgea bıss *** dıye bakın bı cok sıtede mevcut hepsı acılıyo star mega ant vs....hd uydu alıcılarlar s2 destekleyenlerle ızlenır eskı tıp uydu alıcı ıle bosuna ugrasmayın cıkmazsorusu olan yazsın Aeo
![]()
Yunan kanalının birinde "Kara Para aşk" diye Türk dizisi var.
serversiz biss günçellediğimiz,de açılıyorsa iyi çünkü bu uyduya daha çok kanal geleçek..bendede atlanta var bi denegim....
bunlar aktif görülüyor
Digea Greece Eutelsat 3C @ 3.1° East | 12519 V 13959 FEC 3/5 DVB-S/QPSK 21.06.2014
-ALPHA SID:0064
-ANTENNA (ANT 1) SID:012C
-ART SID:015E
-Etv SID: 0320
Digea Greece Eutelsat 3C @ 3.1° East | 12537 V 13959 FEC 3/5 DVB-S/QPSK
-m.TV SID: 0190
-MEGA SID: 01F4
-SKAI SID: 0258
-STAR sid: 02BC
Biss:11 11 11 33 11 11 11 33
paylaşmak güzeldir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri