Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
58 sonuçtan 51 ile 58 arası

Konu: EUTELSAT 3D 3° YUNAN KANALLARI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboyaman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an yayın yapıyor mu bu uydu bi de foto ekleyebilirseniz arkadaşlar... yunan kanalları lazım bna şifreliyse şifresi biss ile kırılıyor mu saygılar...
    yayınlar devam ediyor,frekanslar yukarıda mevcuttur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bende atlanta g3 var yunan uydularının biss keyleri elinde olan bana sorft cam olarak verebilirmi *** dosyasını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sana keyleri yazayim ellen verirsin 11 11 11 33 11 11 11 33 bunlar 1720 H 13960 ve 12702 h 13960 olanlar icin birde ERT 1 2 3 icin bu keyler A1 B2 C3 16 D4 E5 F8 B1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu uyduyu dogudan 240 cm antenle sinyal alamadım
    burdada tüm türkiye için çanak anten boyutlarını vermektedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buraya bakın bu uydu galıba

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 3.1 doğu uydusundaki yunan kanallarının sinyallerinde son bir haftadır görüntüde kırılma yaratır durumda sinyalde düşme var. Özellikle Mega Star kanallarının olduğu frekansta sizlerde durum aynımı. Yer: İzmir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında İstanbul'da oturuyorum ama şuan İzmir'deyim. GoldMaster uydu alıcımız var (modeli sanırım 65000 fta gibi bir şeydi) buradaki evde. Yunan kanallarını izleyebilmek için bir o kadar uğraştım ama bir türlü başaramadım (gerçi yıllardır uğraşıyorum bunu yapabilmek için). İÜ'de Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı'nı kazandıktan sonra Yunan kanallarını da açmak istedim.
    Konu boracasli tarafından (05-09-2016 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boracasli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında İstanbul'da oturuyorum ama şuan İzmir'deyim. GoldMaster uydu alıcımız var (modeli sanırım 65000 fta gibi bir şeydi) buradaki evde. Yunan kanallarını izleyebilmek için bir o kadar uğraştım ama bir türlü başaramadım (gerçi yıllardır uğraşıyorum bunu yapabilmek için). İÜ'de Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı'nı kazandıktan sonra Yunan kanallarını da açmak istedim.
    izmirden cok rahat izleniyor 3e 90 lik canakla

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri