Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: gm 11300 cı sıfrelerı cozmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gm 11300 cı sıfrelerı cozmuyor

merhaba benım goldmaster 11300 cı cıhazım var .Ikı gun once elektrıkler kesılıp geldı ve bu olaydan sonra cıhaz sıfrelı kanalları kısmen cozmemeye basladı.soyle acıklayayım recevırı actıgım zaman sıfrelı kanallar acıyor ama bır ıkı sıfresız kanal uzerınde gezdıgım zaman sıfreyı cozmuyor(mesela hıspasattakı natura kanalı sıfrelı bır kanal cıhazı ılk actıgım zaman seyredıyorum ancak star ntv herhangı bır sıfresız kanala geldıgım zaman sıfrelı kanalları acmıyor ancak tekrar acıp kapatırsam seyredebılıyorum)orjınal yazılımı attım daha sonra acıko menulu yazılımı attım ancak sorun duzelmedı. ne yapmam gerekır acaba yardımcıl olursanız sevınırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım boot dosyasını yükle birde *** menüsünü resetle. problemin ortadadan kalkması lazım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunsdan önce çıkmış olan aciko 5225 sky yazılımını yukleyin.Sorun cihazınızdan degil .son yazılımlarda genel bir hata var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arızayı yaptıktan sonra orjınal yazılımı yukledım arkasından 06.11.06 acıko yazılımını yukledım cunku bu yazılım gayet guzel calısıyordu.ama sımdı hıcbır sekılde ozellıkle yabancı kanalları 15 sn den fazla seyredemıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buradaki 5225 yazılımını yukleyiniz.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri