bendeki piko 207 uydu alýcýsýna bir türlü elle cccam server giremiyorum.ne olur yardýmcý olun.![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bendeki piko 207 uydu alýcýsýna bir türlü elle cccam server giremiyorum.ne olur yardýmcý olun.![]()
Konu aliharbiye tarafýndan (05-07-2014 Saat 17:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Þimdi adý saný duyulmamýþ bir cihazý herkesin bilmesi beklenemez dimi forumda zaten uydu iþine gönül veren senin benim gibi kiþiler dolaþýyor e o halde yapacak tek þey bilenin görüp yazmasý.
Yardým edemedigimizden deðil bilmedigimiz cihaz hakkýnda sizi yanlýþ yönlendirmek istemiyoruz lütfen sorularýnýzýn cevaplarýný bekleyin yada baþka sitelerde arayýn
Evet Beyefendi konu baþlýðýnýzý ben deðiþtirdim, þimdi sizin sorununuza gelelim, aramýzda yýllardan beri usta olarak bu iþi yapan bir sürü ustalarýmýz var, ama ben dahi bu markayý ilk defa duyuyorum, bakýnýz elinizdeki resiver dreambox cihaza benziyorsa biraz yorulup bu iþi yapabileceðinize inanýyorum. eðer cihaz dreambox ile ayný sistemde çalýþýyorsa, cccam client dosyasýný cihazýn içinde arayýn mutlaka vardýr, ama cihaz dreambox ile ayný deðilse ve siz cccam kodunu örneðin.
server adý------
port--------
kullanýcý adý------
þifre----
gibi kodlarla geçecekseniz, cihazýn içindeki network ya newcamd yada cccam yazan yere geçip serverini aldýðýnýz kodlarý oraya girin, zaten cihazýn içinde TÜRKÇE dil seçeneði varsa, menü'yü okuyarak halledebilirsiniz. daha önceden deneyiminiz varsa çok zor olmaz, ama deneyiminiz yoksa bir kaç gün uþraþtan sonra eminimki halledeceksiniz, cihazýn menülerini ekleme imkanýnýz varsa daha hýzlý yardým görme imkanýnýz doðar saygýlarýmla aliharbiye.
LEBEN ?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri