Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SupersatForum 9 Yaşında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icon21 SupersatForum 9 Yaşında

27 Temmuz 2005 de cıktıgımız bu yolda 9 yaşımızı ulaşmak üzereyiz.9 yıldır kesintisiz site hayatımız ve 167 binden fazla uyemize hizmet etmiş bulunuyoruz.

9 Yıllık site hayatımızıda kesinlikle guven kaybettirecek bir ortamda bulunmadık sizler bunu daha iyi biliyorsunuz.Supersatforum kesinlikle terkedilen bir site olmadı her zaman sitemizi guncel konularla ayakta durdurduk ve yine bu çabamızı tum görevli arkadaşlarla beraber sürdürüyoruz.Görevli arkadaşlarada buradan ayrıca teşekkur ederim

Fazla söze gerek yok sanırım bu sitede emeği gecen tum herkese teşekkurlerimi bir borç bilirim

İyiki doğdun supersatforum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nice Yıllara Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tüm üyelerede çok teşekkürler forumu herdaim güncel tuttukları için.
    Konu bayram tv tarafından (06-07-2014 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben çok yakın geçmişte keşfettim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'u ama gerçekten çok pişmanım keşke ilk yıllarında keşfedebilseydim ilk olarak iptv linklerini ararken çağımızın ansiklopedisi google sayesinde buldum ve ben Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'un müptelası oldum çünkü en güncel uydu ve iptv haber sitesi gerçekten çok sağlam bir ekibe sahipsin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu çok güzel bir durum Güncel Bilgi ve Haberle Nice Mutlu Senelere...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzun Yıllar Gecti İnşallah Sağlık Huzur Dolu Dahada Uzun Yıllar Görürüz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9 Yıl çok çabuk geçti mutlu yıllar supersatforum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha nice yıllara hepbirlikte.Ayrıca forumda emeği geçen herkese de teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nıce mutlu yıllara arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok fazla tartışmalara katılmasamda sürekli takip ediyorum sık kullanılanların başında bu forum. nice yıllara süpersatforum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vaybe 9 sene geçmiş aradan. Bende 6. Senemi devirmişimde haberim yok. Daha nice mutlu yıllara diyelim ozaman. Bu sitede 2010 senesinde ilk görevimi almıştım ozamandan beridirde Serkan abi hep arkamda durdu ve beni daha sonra Süper mod yapmıştı. Askerlik görevimi yaptım uzun bir aradan sonra yine burayı bırakamadım. Ben açıkçası Süper modluktan ilerisini hiç düşünmedim sonra bana gelen pm ile Co admin olduğumu öğrendim. Bugüne kadar bana hep destek çıkan Serkan abimede sonsuz teşekkür ederim iyiki varsınız.
    Konu Hikmet™ tarafından (06-07-2014 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nıce mutlu yıllara arkadaşlar

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri