REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: redline ts300hd yazılım sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ts 300 ts 3000hd dönüşüm ortak yazılımı

ben herşeyi ayarladım tek yapmanız gereken loderi açıp
    cihazı fişe takmanız yeterli olacaktır tüm ayarlarını ben yaptım
    en basit yoldan yüklemeye hazır yükleme bittiği zaman zshare ve ip tv bölümlerini
    seçin 1 dakika bekleyin aktif olacaktır kolay gelsin
    TEŞEKKÜRLER HER YERDE BUNU ARIYORUM AMA İNDİREMİYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar mübarek kurban bayramınız mübarek olsun.

USB den yayılım yüklemek istiyorum. yazılımı rom.bin olarak usb ye atıyorum. Cihazı açıp 000 tuşlarına basıyorum usb çalışmaya başlıyor. Cihazın U100'e kadar sayıyor ve öyle kalıyor. Neyi yanlış yapıyorum? RS232 Kablom yok. Almanyadan yazıyorum.

Teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teamviver kur ve yazılımı ben sanaatarım buradan ama yükleme kaplosunu alman gerekiyor dönüşüm yazılımları usb ile yüklenmez donanım tamamen değişmektedir
    dönüşüm yaparsan cihazında 300 kanakl full paket ip tv aktif oluyor artı 2 yıllık z share bedava birsürü şifreli kanal açmaktadır ccam serverden çok daha kaliteli bir serverdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teamviver kur ve yazılımı ben sanaatarım buradan ama yükleme kaplosunu alman gerekiyor dönüşüm yazılımları usb ile yüklenmez donanım tamamen değişmektedir
    dönüşüm yaparsan cihazında 300 kanakl full paket ip tv aktif oluyor artı 2 yıllık z share bedava birsürü şifreli kanal açmaktadır ccam serverden çok daha kaliteli bir serverdir
    Teamviewer var. Laptopumun USB çıkışı var. USB TO ****** CONVERTER + NULL MODEM KABLOSU olur mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sea54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teamviewer var. Laptopumun USB çıkışı var. USB TO ****** CONVERTER + NULL MODEM KABLOSU olur mu?
    ok olur usb to rs232 converter olur akşam halledelim olmazsa ok

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri