bu şerefsiz israil iyice azdı....yani insan yıldız tilbenin dediği gibi hitler bu yavudilere azbile yapmış diyesim geliyor ama gaz odalarına tıkıştırılıp vahşice öldürülen insanların ne günahı var diyor...fakat diyer yandan şuan filistinlilere zulmeden israilin yönetici kadrosunuda işbaşına getiren şuanki israil halkı deyilmi...neden kendinize yapılmasını istemediğiniz zulmü işkenceyi katliyamı bir başka topluma yapıyorsunuz...sonra hitlere rahmet okutup hakveren yıldız tilbeyi ülkemizdeki musevi cemaatleri kınayıp nefret suçu işlemekle suçluyorlar....sizler türkiyedeki musevi vatandaşlar,cemaatler dernekler israilin filistinlilere yaptıkları karşısında ne yaptınız...bir basın bildirisi veya bir gazete ilanı veya bir yürüyüş gösteri yaptınızmı?yıldız hanımdan önce anavatanınızı bu yaptığı katliamdan dolayı kınadınızmı...ben duymadım görmedim....üstelik yıldız tilbenin sözü sitemi bu vahşeti yapanlara size ne oluyor...bu mazlum filistin halkına eziyet edip katliam yapanların ALLAH belasını versin...böyle bala okudumda pensilvanyadaki sahtekar geldi aklıma...şimdi onun tam bela okuma zamanı.. amma yapmaz..insan kendisini kollayan koruyana bela okurmu...hadi bekliyoruz şaşırt bizi pensilvanya imamı...
Yer imleri