Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Türksat 4A Uydusu Hakkında 18 Eylül 2014 Bilgilendirmesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME..

sabah 06.00 saatine kadar taşınma işlemi tamanlanmış olacaktır sonrasında ise ilk 24 saat içerisinde bazı SD ve HD kanallarda anlık sinyal seviyelerinde düşüklük ve yayın olamayacaktır bu sebebten ilk 24 saat içerisinde izlediginiz kanalda anlık sinyal kayıpları çanak anteninizin ayarsızlıgı degil türksat uydusundaki bazı teknik sorunlardan kaynaklanıyor olacaktır bu sebebten sakın boşuna anten ayarlarınızla oynamayınız.. saygılarımla.

SÜPERSATFORUM AİLESİ OLARAK TÜRKSAT 4A UYDUSU ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler ustad bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız bende sizin o frekansları yok ve suan ıyıce bozdum ben uyduyu bana yardım edermısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME..

sabah 06.00 saatine kadar taşınma işlemi tamanlanmış olacaktır sonrasında ise ilk 24 saat içerisinde bazı SD ve HD kanallarda anlık sinyal seviyelerinde düşüklük ve yayın olamayacaktır bu sebebten ilk 24 saat içerisinde izlediginiz kanalda anlık sinyal kayıpları çanak anteninizin ayarsızlıgı degil türksat uydusundaki bazı teknik sorunlardan kaynaklanıyor olacaktır bu sebebten sakın boşuna anten ayarlarınızla oynamayınız.. saygılarımla.

SÜPERSATFORUM AİLESİ OLARAK TÜRKSAT 4A UYDUSU ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN...
    bende bu frekanslar yok ama ve iyicede bozuldu uydu. fabrika ayarlarına geri döndüm sıfır oldu suan ve hiç bişey yapamıyorum. yazılımmı yuklemem gerek eger ogleyse nasıl olacak bu. yardım edermisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan9498 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende bu frekanslar yok ama ve iyicede bozuldu uydu. fabrika ayarlarına geri döndüm sıfır oldu suan ve hiç bişey yapamıyorum. yazılımmı yuklemem gerek eger ogleyse nasıl olacak bu. yardım edermisin
    Manuel olarak frekans ekleyin 11844 pozisyon di*** sembol oranı 02222 yapın network arama veya sebeke aramayıı acık yapın arayın kanallar cıkması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler usta ben tarattım kanalları buldum bakalım akşama kadar sıralarım herhalde
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanalları tarayıp kendimizce dizmeye başladık bakalım.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu A.Bozoğlu tarafından (18-09-2014 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilgili kanallar şifrelendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri