Konuya Etiketlenenler

Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/30 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
294 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: KORAX İpbox yeni menülü güncel yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeni yazılımın iptv bölümünde kaç kanal var
    kardeşim 41 adet iptv var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar özel paketler var yazamam anlayan anlar bir sıkıntı olsa gerek bende sorunsuz ekleniyor sizde eklenmiyor bir arkadaşımız test etti youtube sorunsuz çalışıyormuş
    üstad youtubeyi denemiştim çalışmamıştı şu an evde değilim tekrar deneyip yazarım aynen önceki yuazılımlarda olduğu gibi istenilen videoları hemen buluyor fakat bağlanmayıp dönüp duruyordu. selamlar-saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın memoli kardeşim maalesef youtube çalışmıyor. umarım imkanlarınız ölçüsünde bu işede bir el atarsınız.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kadesim ellrerin saslik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bendede yutube çalışmıyor ve 41 adet iptv gözüküyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalarım bende yukleyemedım dosya karsıtı yık dıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eses124 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalarım bende yukleyemedım dosya karsıtı yık dıyor
    sorun bendede aynı fabrika ayarına döndürdüm ama nafile bi çaresi yok mu bu işin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski menü kullananlar yüklemeye çalışmasın dosya karşılığı yok diye bir hata alırsınız
    1 2 güne kadar eski menünün yazılımınıda verecem az bekleyin düzenlemeler yapılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eski menü kullananlar yüklemeye çalışmasın dosya karşılığı yok diye bir hata alırsınız
    1 2 güne kadar eski menünün yazılımınıda verecem az bekleyin düzenlemeler yapılıyor
    beklemedeyia ama neden eski menüyü yeni menüye ceviremiyoruz usta cevire bilirsek nasıl olacak hangi yazılımı atacagız

Sayfa 10/30 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri