memoli üstad skype ekledim bende de yeni menü var selvi64 arkadaş eski menü kullanıyor oda eski menüde yardımcı olacaktır.selamlar.
memoli üstad skype ekledim bende de yeni menü var selvi64 arkadaş eski menü kullanıyor oda eski menüde yardımcı olacaktır.selamlar.
Konu sahin_42 tarafından (25-07-2014 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
hadi arkadaşlar ellerinize sağlık bizim gibi tüm korax kullanıcıları sizlerden iyi haberler bekliyor
yazılımlarda emegi geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler
arkadaşlar sayın memoli ustanın verdiği son yazılımın üstüne cihazı fabrika ayarlarına döndürmeden 20.12.2013 tarihli korax firmasının verdiği en son yeni menülü yazılmı atarsanız free serverınız sorunsuz bir şekilde çalışıyor ayrıca yazılımda o yazılıma dönmüş oluyor ve görüntü kalitesi vesaire daha güzel. yazılımı atarken her hangi bir sorun yaşayan olursa bana sitem etmesin herkes kendisi sorumludur ben sadece şu anda bu şekilde free server yazılımını sorunsuz olarak kullandığımı belirtmek istedim. selamlar.
şahin arkadaşım 20 12 2013 tarihli yazılım bende yok bu yazılımı forma koymamız mümkünmü acaba veya hangi forumda bulabiliriz teşekkürler
yazılım dosyasının üzerine sağ tıklayın, arşive ekleyin.dosya.tc.yükleme sitesine girin.gözat sekmesinden rarla arşive eklediğiniziz dosyayı seçin ve yükleye tıklayın.
download linki verecek.siz o linki yapıştırıp forumda konu açarak paylaşabilirsiniz.
kolay gelsin..
selam ve saygılar.
bayramınız mübarek olsun.
tüm islam aleminin ramazan bayramı kutlu olsun
elinde eski menü cihaz olan arkadaşlar bağlantı kursun şuan yazılım hazırlıyorum özel iptv ve özel server ekleniyor
Konu memoli1478 tarafından (28-07-2014 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri