arkadaşlar server gözüküyormu bende açılmadı
arkadaşlar server gözüküyormu bende açılmadı
yazılım tekrar güncellenmiştir 2 dosya ekledim sıra ile 2 sini atın aktif olacaktır test edilmiştir iyi seyirler
memoli usta çok teşekürler arkadaşlar youtubeyi denedinizmi
server geldi eline saglık memoli bey sizde olmasanız ne yapacagız teşekkürler
cccam a girdiğimde uydu kafayı yiyor bu yazılımları attıktan sonra direk kapanıyor kumanda ile açılmıyor anca fisi tekrar takıyorum çıkarıp öyle ne yapmam lazım ?
wifi korax cihazını çıkarınca sorun ortadan kalkıyor yani cccam dosyasına internet varken bağlanmaya çalısırken kafayı yiyor uydu basına gelen varmı böyle bişey?
Konu edido tarafından (02-10-2014 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
aynı sorun bendede var yazılım hatalı galiba
arkadaşlar aynı sorun bendede var internet kablosunu taktıgım zaman cihaz kapanıyor kumandadan açılmıyor acaba hata yazılımdamı
evet wifi takınca cihaz kitleniyor açılmıyor açılıncada 10 saniye sonra reset atıyor. kurtarma yazılımları ile eski romlardan bir tane attım bu seferde hd kanallarda donma meydana geliyor. ne yapmam gerek açıkçası pek fikrim yok. yeni menulu en stabil çalışan yazılım hangisi tavsiyesi olan varmı arkadaşlar?
ben önceki yazılımları da denedim ama sonuç aynı bu son yazılım cihazı allak bullak etti .abi internet kablosunu taktıgım zaman cihaz kapanıyor ne yapacagız bilmiyorum memoli bey bize bi çare
aynı cihazı kullanan bir arkadaşınız dump çekip size yollasın sorun çözülür
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri