REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/30 İlkİlk ... 131415161718192021222324252627282930 SonSon
294 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: KORAX İpbox yeni menülü güncel yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hediye server bittimi acaba bende aktif deyil açık olan varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar tüm cihazlarda kuullanmaya çalışıyor ondan kapanıyor bu sadece ipboxlar için
    gelen giden kullanıyor şimdi engellenmiş bakalım bulursam 1 tane daha ekleyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ipbox kullanan arkadaşlardan ricamız sadece kendi cihazlarında kullansınlar . o zaman sıkıntı olmaz inşaallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memolibey server eklerseniz galatasaray maçını izleyeceiz yoksa hepsi açılmayan kanallarda .sadece 23 dogudan 1 kanal server ile veriyor.acaba mümkünmü yoksa canın sag olsun teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya güncellenmiştir ii seyirler arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederiz memoli bey ellerine saglık ALLAH ne muradın varsa versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben umudu kesmistim lakin sen hala ugraş veriyorsun memoli kardeş çok tesekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memolibey merhaba sizden bir ricamız daha var eger bize bir iptv dosyası hazırlarsanız çok iyi olur. spor agırlıklı olursa iyi.olur biliyorum isteklerimiz biraz fazla ama bize başka yardım edecek kimse yok.cihaz iyi ama destek yok .sizde olmasanız tamamen perişan oluruz.yutube ile ilgili bir çalışmanız varmı acaba .şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar youtube hakkında küçük bir bilgi paylaşayım aslında youtube yazılımı yapılmış fakat yazılım iptv ile çakışıyormuş ve iptv çalışmaz duruma geliyormuş bu sebeple forumlara verilmemiş yeni yazılım konusunda da çok ümitli şeyler söylenmedi belki olabilir gibi sözler kısaca bu cihazlarda youtube işi sanırım bitti böyle kullanılacak yeni yazılım verilirsede sürpriz olur firmadan alınan bilgi bu yönde. olaki memoli arkadaş gibi işin uzmanı üstadlar pratik bir çözüm bulurlarsa ne mutlu. iptv kullanmıyorsanız yazılımı gönderelim dediler ben istemedim. selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın şahin eger durum öyleyse iptv kalsın daha iyi.eger fabrikadan bir yazılım çıkarsa bilmem belki insafa gelirlerde yeni bir yazılım verirler.memoli bey den bir iptv dosyası olursa iyi olur şöyle karışık bişeyler selamlar

Sayfa 23/30 İlkİlk ... 131415161718192021222324252627282930 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri