Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: merkezi sisteme aparatlı uydu ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkezi sisteme aparatlı uydu ekleme

merhaba bu işle uğraşan arkadaşlar

1-3 çanaklı (turksat-hotbirt-digitürk)sistem var
    2- 1 çanak kurulup aparatla 16 e etelsat uydusu- 19 e astra uydusu-23.5 e astra uydusunu ayarlaıp
    3-merkezi uydu sitemine kurduğum 3 aparatlı uyduları nasıl eklerim

işi bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba;

Option disegc swich ile bunu halledebilirsin. Multiswichten gelen kabloyu Option swich in A girişine gir daha sonra aparatlı çanaktan gelen 3 uyduyu normal bir disegcte birleştir. Daha sonra normal disegcın cıkışını Optıon swichin B girişine gir. Option swichın çıkışınada uydu cihazından gelen kabloyu bağlaman yeterli . Daha sonra cihazının menüsünde uydularda disegc ayarlarını yapman gerekecek. Bu ayarlama uydu cihazları arasında farklılık gösterebilri.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha merkezi sistem +harici 3 uydu ekleme ve diesgC ayarı

merkezi siteme aparatlı 3 harici uyduyu aşagıdaki resimde gösterildiği şekilde bagladım

cihazım dreambox 800 hd de bu baglantı şeklinin cihazda dıseqc ayarları nasıl olmalıdır. cihaz menüsü aşagıdaki gibidir

bu işi bilenlerden açıklamalı şekilde cevap bekliyorum
    saygılarımla

NOT: merkezi sistemde;
    1-Turksat
    2-Hotbird
    3-Eutelsat w3
    uyduları bulunmaktadır.

harici canakda ;
    1- Eurobird 9
    2- Astra 19
    3- sirus
    uyduları bulunmaktadır.
    Konu blade tarafından (15-07-2014 Saat 03:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkezi siteme aparatlı 3 harici uyduyu aşagıdaki resimde gösterildiği şekilde bagladım

cihazım dreambox 800 hd de bu baglantı şeklinin cihazda dıseqc ayarları nasıl olmalıdır. cihaz menüsü aşagıdaki gibidir

bu işi bilenlerden açıklamalı şekilde cevap bekliyorum
    saygılarımla

NOT: merkezi sistemde;
    1-Turksat
    2-Hotbird
    3-Eutelsat w3
    uyduları bulunmaktadır.

harici canakda ;
    1- Eurobird 9
    2- Astra 19
    3- sirus
    uyduları bulunmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu bağlama şekli çok karışık. Orda 8 li diseqc varken birde 4 lü kullanmışsın. Ayrıca Siplıttır kullanmışsın bunu eskiden bende yaptım ama siplıttır sinyal kaybına yol açıyor ve belli bir süre sonra arıza cıkarıyor. dediğim gibi Optıon swıch kullanman gerekiyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım süper calışma eline sağlık...

kullanılan malzeme 8li dıseqc 4li dıseqc 1 tane splıtter... beki merkezi sitemdenmi cıkış alıyoruz splıtter orayı anlayamadım,arkadaşım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konunuz birleştirilmiştir. Tek konudan devam edin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KENDİ SORUMA KENDİM CEVAP VEREYİM SİSTEM ŞUANDA CALISMAKTADIR DİSEQC AYARLARI AŞAGIDAKİ GİBİDİR.

1- TURKSAT-HOTBİRD-EUTELSAT DİSEQC AYARLARI

2- EUROBİRD-ASTRA-SİRÜS DİSEQC AYARLARI

DREAMBOX 800HD DE BU SİSTEM SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR TOPLAMDA 11 UYDU OLARAK KULLANILABİLİR. SAYGILAR
    Konu blade tarafından (16-07-2014 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halus61 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım süper calışma eline sağlık...

kullanılan malzeme 8li dıseqc 4li dıseqc 1 tane splıtter... beki merkezi sitemdenmi cıkış alıyoruz splıtter orayı anlayamadım,arkadaşım...
    1- 1/4 SPLİTTERın İN girişine merkezi sistemden gelen kabloyu takıyorsun
    2- 1/4 splitterdan 3 tane çıkış alıp 1/4 diseqcnin 1. 2. ve 3. girişine takıyorsun
    3- 1/4 diseqc nin 4. girişinden bir çıkış alıp 1/8 diseqc nin İN girişine takıyorsun
    4- 1/8 diseqc deki 8 tane olan girişlerine harici uydularını bağlıyorsun ve toplamda 8 harici ve 3 merkezi toplamda 11 uyduyu tek kablodan alıyorsun
    saygılar.
    Konu blade tarafından (16-07-2014 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba kardeş elinde 8 li diseqc varsa 4 lü ye neden ihtiyaç duydun anlamadım. splitterdan çıkan 3 kabloyu 8 li diseqc in 1-2-3 girişine bağla. arta kalan girişlerede hariciden gelen kabloları bağlasan olmuyormu. yani 4 lü fazla gibi oluyor sanırım. senin bağlama şekli bana biraz karışık gibi geldi sanki..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri