Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yumatu full hd wifi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yumatu full hd wifi

merhaba bende yumatu full hd wifi uydu alcisi var ben youtube sürümü yükledim ama eski sürüme geri dönemedim ve cihaza baþka hiçbir sürüm yüklenmiyor uygun dosya yok diyor yardimci olursanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben çoðu kiþiyþi defalarca uyarmýþtým youtubeli dönüþüm yazýlýmlarýnda boot loder yoktur
    onun için geriye dönüþümü zordur neyse bugece müsayit olursam sana bir yazýlým hazýrlarým ok g.olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðolasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana attýðýn yazýlýmý buraya eklermisin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

önce bu yazýlýmý yükledim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sonra bu yazýlýmý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu hikmett tarafýndan (07-03-2017 Saat 17:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþtaki yazýlýmý yukleyince uydunun kendi kumandasý okumadý newvawe kumandasý gerekti bende newvave kumandasý bulup ikinci yazilimi yukledim sonra baþka hicbir yazýlim yüklenmedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hikmett Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    önce bu yazýlýmý yükledim Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sonra bu yazýlýmý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    buyur yazýlým burada
    yazýlýmý rardan çýkart
    usbye tak cihaz fiþini tak birþeye dokunma yükleme baþlayacaktýr
    olmazsa diðer yazýlýmý yükle
    önemli not flash disk boþ olacak yazýlýmlar tek tek test edilecek
    bazen hemen yüklemez birkaç defa test edin geçmiþ olsun
    Ekli Dosyalar Ekli Dosyalar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dediklerini aynýsýni uyguladým ama uygun dosya yok diyor cihazýn fiþini çekip usb i taktim ama yeni donanim bulundu diyor bir sure bekledim ama hicbirsey olmadi digerinide aynisini denedim oda olmadi elle denedim oda olmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eski yazýlýmýn yedeðini almýþmýsýn birde iþlemleri sürekli dene bazen hemen yüklemez
    son olarak 1 tanesinin yazýlýmýn ismini ROM olarak deðiþtir buyuk harf olsun öle dene olmazsa sana bu sefer yükleme loaderi kodlayacam tekrar denersin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maalesef 10 dakika boyunca ayni yazilimi yuklemeyi denedim ama ayný hatayý veriyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri