merhaba bende yumatu full hd wifi uydu alcisi var ben youtube sürümü yükledim ama eski sürüme geri dönemedim ve cihaza baþka hiçbir sürüm yüklenmiyor uygun dosya yok diyor yardimci olursanýz sevinirim
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
merhaba bende yumatu full hd wifi uydu alcisi var ben youtube sürümü yükledim ama eski sürüme geri dönemedim ve cihaza baþka hiçbir sürüm yüklenmiyor uygun dosya yok diyor yardimci olursanýz sevinirim
ben çoðu kiþiyþi defalarca uyarmýþtým youtubeli dönüþüm yazýlýmlarýnda boot loder yoktur
onun için geriye dönüþümü zordur neyse bugece müsayit olursam sana bir yazýlým hazýrlarým ok g.olsun
saðolasýn
bana attýðýn yazýlýmý buraya eklermisin
baþtaki yazýlýmý yukleyince uydunun kendi kumandasý okumadý newvawe kumandasý gerekti bende newvave kumandasý bulup ikinci yazilimi yukledim sonra baþka hicbir yazýlim yüklenmedi
buyur yazýlým burada
yazýlýmý rardan çýkart
usbye tak cihaz fiþini tak birþeye dokunma yükleme baþlayacaktýr
olmazsa diðer yazýlýmý yükle
önemli not flash disk boþ olacak yazýlýmlar tek tek test edilecek
bazen hemen yüklemez birkaç defa test edin geçmiþ olsun
dediklerini aynýsýni uyguladým ama uygun dosya yok diyor cihazýn fiþini çekip usb i taktim ama yeni donanim bulundu diyor bir sure bekledim ama hicbirsey olmadi digerinide aynisini denedim oda olmadi elle denedim oda olmadý
eski yazýlýmýn yedeðini almýþmýsýn birde iþlemleri sürekli dene bazen hemen yüklemez
son olarak 1 tanesinin yazýlýmýn ismini ROM olarak deðiþtir buyuk harf olsun öle dene olmazsa sana bu sefer yükleme loaderi kodlayacam tekrar denersin
maalesef 10 dakika boyunca ayni yazilimi yuklemeyi denedim ama ayný hatayý veriyor
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri