REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Süper Lig'de ödeme krizi!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Süper Lig'de ödeme krizi!

Digitürk, Süper Lig kulüplerine olan 65 milyon TL’lik borcunu ödeyemedi. 18 takımın isyanı üzerine Türkiye Futbol Federasyonu devreye girdi ve yayıncı kuruluşun borcunu ödedi. Artık yayıncı kuruluşun TFF’ye 65 milyon TL borcu var.

Her sezon başında yayıncı kuruluşun 18 takıma ödediği ‘yayın geliri’nde bu sezon sorunlar yaşandı… Digirtürk’ün takımlara ödeyeceği 65 milyon TL’de gecikmeler yaşanınca kulüpler de isyan bayrağını çekti.

Transfer yapmakta zorlanan kulüpleri zor durumdan kurtarmak isteyen ve kasasında 115 milyon TL bulunan Türkiye Futbol Federasyonu, Digitürk’ün 65 milyon TL’lik borcunu kendisi ödedi.

Yayın kuruluş da bu parayı taksitler halinde TFF’ye ödeyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne rezil bir durum sebebi de şu anki iktidar partisinin dijitürke el koyması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rezillik olmasına rezillikde sonu ne olacak acaba pek hayra alamet gözükmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim gibi az gelişmiş ülkleri yönetenler futbolun zarar görmesine izin vermezler.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz hala buna lig diyebiliyormusunuz.
    şampiyon olacak takım hemen hemen belli.parası olan belli.şike diz boyu.bastır parayı 17 maç kazan şampiyon ol.ben bu lig i pek sevmiyorum sahsen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lakiden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz hala buna lig diyebiliyormusunuz.
    şampiyon olacak takım hemen hemen belli.parası olan belli.şike diz boyu.bastır parayı 17 maç kazan şampiyon ol.ben bu lig i pek sevmiyorum sahsen
    Aynen katılıyorum size, ben şahsen onurlu ve kesinlikle şike yapılmadığını düşündüğüm iki liği (ingiltere ve almanya) çok büyük zevk alarak izliyorum.

Türkiye'yi ise hiç anlamıyor,anlılamıyorum. Zira kimse bozulmasın ama italya da şike yapan Juventus küme düştü.Bizde ise Fenerbahçe yi düşüremediler, basketbolda Galatasaray sahaya çıkmadı, cezası başka bir ülkede küme düşme. Bizimkiler para cezası verdi.Tam bir komedi...
    Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim Avrupada en pahalı şifreli maç yayınları bizde. Hal böyle olunca ben şahsen aptal bir Türkiye liğini izlemem,izlemiyorum da.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şanpiyonu önceden belli lig.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye ligi Avrupa liglerindeki amatörler gibi. o yüzden ne lig tv alır nede seyrederim. işim olmaz. onun yerine la liga yı seyretmekten zevk alırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri