Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: uydu multifeed kurulumu yardım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart uydu multifeed kurulumu yardım..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu antenden kuracağım evime. fakat ortada lnb yok , merkez 13 derece olcaksa ortada lnb yok nasıl ayarlayacağız...

eski sitemimde merkez 13 lnbsine multifeed aparatı taktım direk buldum ama bu antende biraz farklı gibi yardımlarınızı detaylı anlatımlarınızı bekliyorum.

şuanda kulandığım sistem kendim kurdum aşağıdaki resimle aynı türden..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu bird tarafından (22-07-2014 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm.Bird kardes ortaya yakin olan LNB lerin birini tamamen yanastir ve Hotbird uydusuna göre ayarla diger LNB leri hangi uydulari istiyorsan ona göre ayarlarsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk olarak burda LNB nin ortada olması önemli değil. Sen ilk olarak bu çanakta hangi uyduları izelmek istiyorsun onu bir yazarsan ona göre yardımcı olayım.. Ortaki LNB lerden bir tanesini sol ayda sağdakini izleyeceğin uydulara göre baz alıp anten ayarı yapabilirsin. Multifeed işinde düz sabit mantıkla hareket etmemek bu işin başlangıç kuralıdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuanda multifeed sistemli 13 merkez 19-13-7 kulanıyorum.. 13 merkezli hotbird çanağım vardı, aparatı kendim aldım ve taktım 19 ve 7 yi çok rahat buldum..

bu yeni kuracağım çanakta 23.5-19-13-7 izlemeyi planlıyorum.. yukarıdaki anlattığım gibi merkezde lnb olmayınca kafam karıştı neye göre ayarlayacağız diye..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı anteni ben kullanıyorum anten gerçekten kaliteli ben şu şekilde ayarladım
    merkez hotbird Eutelsat 9 Asra 19.2. Badr...

[/QUOTE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ettim hocam bu çok iyi oldu.. resimli olması işime çok yarar kayıt ettim resimleri çok sağolun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri