REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkmen Kardeşlerimiz Zulüm Altında.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işid, suriye, ırak , pkk ve peşmergeler in işidle savaşmaları ve silah talebinde bulunmaları (ve avrupadan buna sıcak bakılması) art niyetle düşünüldüğünde çok anlamlı gelebiliyor. işin iç yüzünü bilmiyoruz tabi.. sadece tv den duyduklarımız...
    bir anda işid denilen bir örgüt tüm suriye ve ırakta etkili oluyor, abd lileri bile kesiyor. onunla savaşanlarda sadece pkk ve bölgede yaşayan kürtler. sonra pkk ve bölge kürtleri "bunlara karşı zafer kazanmak için silah lazım bize" diyorlar. eee haliyle lazım tabi...yalan değil. sonra avrupada bu işe sıcak bakıyor. terör örgütü listesine soktukları örgüte silah veriyor yada vermeye hazırlanıyor. (iran vermiş galiba) abd zaten havadan onları destekliyor. pampa olmuşlar. sonra işidli olduğu bilinen militanlarla amerikalı yetkililerin bir kaç yıl evvel çektirdikleri yanyana fotolarda çıkınca insan artniyetli düşünmeye başlıyor; acaba abd bu işidi besleyip büyüttü, sonra bölgeye bela etti, kendisinden bilmesinler diye üstüne bomba attı ve kendi gazetecisinide kestirdi? sonra pkk ve peşmergelerle birlikte operasyon başladı, onlara silah techizat yolu açıldı mı acaba diye sorası geliyor...şimdilik olanlar bu kadar. sonrası ne olacak? art niyetle düşünülürse; elde edilen silahlarla bölgede yeni bir devlet kurulacak, türkiye ve irandan bir parça koparılmaya çalışılacak (buda kanlı olacak tabi.) sonra israil devreye girip hayalini gerçekleştirmeye çalışacak. gibi geliyor...bu hayalini gerçekleştirmeside o bölgede yeni devlet kurduk diye sevinenlerin durumu korkarım şuanki filistinlilerden farksız olacaktır.
    biz ise türkmenlere yardım etmedik, ezidiler ezildi, abd çok yaman ne güzelde vurdu gibi haberleri dinliyoruz... (tabiki yardım edilsin. de ben farklı biryere daha dikkat çekmek istedim.) tabi yazdıklarım hep art niyetli düşünceler. ..allah zalimlere fırsat ve devletimize zeval vermesin. selametle...

facebook ta bir yazı paylaşmışlardı. çok anlamlı bir yazı. hoşuma gitmişti... "türkle kürt ayrılırsa ne türk kalır ne kürt. birleşirse, çanakkale hesabı ne ingiliz kalır ne fransız..."
    Konu osmann tarafından (27-08-2014 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri