REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: VESTEL DVB COMBO S&T 2200 CI Dijital Uydu Alıcısı emü girisini bulamadım yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VESTEL DVB COMBO S&T 2200 CI Dijital Uydu Alıcısı emü girisini bulamadım yardım

ARKADASLAR UYDUYU YENİ ALDIM AMA EMÜ GİRİSİ VE MASTER SİFRESİ NEDİR BULAMIYORUM :LÜTFEN YARDIM SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN SAGOLUN TŞK EDERİM EMEKLERİNİZ İÇİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım bıraz dıkkatlı olurmusun bır dakıka ıcın de senın aynı mesajına uc farklı yerde rastladım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neta nın ürettiği cihaz bu neta bölümünde gerekli bilgileri bulabilirsin..0-sat tuşuna basman gerekli.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BuVestelin cihazı netanın ürünü olduğu için NdrEdit_4.61 programı ile combo-DTSCI_q549 emusunu yukle. Sonra da KeyEdit_1[1].6 programı ile de keyleri yükle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ados79 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADASLAR UYDUYU YENİ ALDIM AMA EMÜ GİRİSİ VE MASTER SİFRESİ NEDİR BULAMIYORUM :LÜTFEN YARDIM SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN SAGOLUN TŞK EDERİM EMEKLERİNİZ İÇİN
    0 ve SAT Tuşuna peş peşe bas tığında emu bölümü açılır
    Master şifresi 5943 tür.. kolaygelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürlerKonu açılalı baya oldu sanırım konuyu açan arkadaş anlamıştır

Konu KİLİT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri