REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Next Minix Black Plus

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next Minix Black Plus

Merhaba arkadaşlar, bu modeli yeni aldım. Zar zor USB Wifi'yi de buldum ama bir türlü "freeshare" ve CCCam menüsüne ulaşamıyorum. Diğer internet bağlantılarında sıkıntım yok, youtube ve radio gibi ancak 666666 gibi vs işe yaramadı. Yardımcı olacak arkadaş var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usb wifi adaptör takılımıı cihazda ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet, net iyi çalışıyor... Youtube, RSS okuyucu falan... Ping de attım diğer makinalardan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kontdracu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar, bu modeli yeni aldım. Zar zor USB Wifi'yi de buldum ama bir türlü "freeshare" ve CCCam menüsüne ulaşamıyorum. Diğer internet bağlantılarında sıkıntım yok, youtube ve radio gibi ancak 666666 gibi vs işe yaramadı. Yardımcı olacak arkadaş var mı?
    Cihazınız üzerinde Server Aktif Etmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

1 - Ethernet kablonuzu cihazınıza takınız.

2 - Kumandanızın MENÜ tuşundan Gereçler bölümüne geliniz.

3 - Yerel Network Ayarları üzerine gelip kumandanızdan OK tuşlayınız.

4 - Açılan IP ayarlarında en alt kısımda "Ip Yenile" , "Free Share" , "Düzenle" bölümleri olacaktır.

5 - Free Share aktif değilse kumandanızdan 666666 (6 tane 6 ) tuşlayıp aktif hale getiriniz.

6 - Bu işlemden sonra kumandanızdan Yeşil tuşa bir defa basıp bekleyiniz.

7 - Cihazınız Otomatik olarak IP alacak ve STP IP Alınmıştır uyarısını gördükten sonra Hotbird kanallarını izleyebilirsiniz

Not: eğer işe yaramıyorsa uydudan yazılım güncelle yukarıdaki işlemleri tekrarla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle yanıt için teşekkürler... Ancak:

4 - Açılan IP ayarlarında en alt kısımda "Ip Yenile" , "Free Share" , "Düzenle" bölümleri olacaktır.

*** Bu bölümde sadece "IP Yenile" var. Diğerleri yok.

Not: eğer işe yaramıyorsa uydudan yazılım güncelle yukarıdaki işlemleri tekrarla

*** Her seferinde %98de takılı kalıyor. Saatlerce bıraktım ilerlemedi. Netden son güncellemeyi de yaptım bişi değişmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kontdracu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle yanıt için teşekkürler... Ancak:

*** Bu bölümde sadece "IP Yenile" var. Diğerleri yok.

*** Her seferinde %98de takılı kalıyor. Saatlerce bıraktım ilerlemedi. Netden son güncellemeyi de yaptım bişi değişmedi.
    usb ile dene buda olmazsa aldığın yere geri götür usb yazılımı alttaki linkde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb ile dene buda olmazsa aldığın yere geri götür usb yazılımı alttaki linkde
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maalesef olmadı. Gene de teşekkürler yardımların için @ASİL
    En iyisi aldığım yere götürüp değişim istemek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri