REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: korax ipbox eski menü iptv paket + server fix yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni menüye yazılım verilecektir eski menü elimde olmadığı için gerekli testleri yapamamaktayım bir süre yoktum tekrar beraberiz
    çok teşekkürler üstad ümidi kesmek üzereydik. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memoli1478 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni menüye yazılım verilecektir eski menü elimde olmadığı için gerekli testleri yapamamaktayım bir süre yoktum tekrar beraberiz
    yazılımı iki haftadır test ediyorum kısacası youtube çalışıyor bazı videolar hariç nedenini bilmiyorum ama olsun hiç yoktan iyidir fakat cccam ile ilgili bir sıkıntı var sanırım uyduyu açtıktan belli bir süre kanallar normal açılırken bir müddet sonra 5 saniye görüntü ve ses geliyor 5 saniye görüntü ve ses yok şu an itibari ile 3 ayrı server dan bağlı olmasına rağmen belli aralıklarla bunu yapıyor cihazı kapatıp açtığımda herşey düzgün yaklaşık yarım saat sonra hafif takılmalar tekrardan başlıyor. konu olarak serverla ilgisi olmadığını biliyorum diğer uydu cihazımda sıfır donma yaşıyor dm800 hd pvr (clone) sanırım korax cccam bir elden geçirilmesi gerekiyor sonuç olarak memoli1478 dediği gibi test yazılımı sonuçta bu yüzden detaylı şekilde yazmak istediğim saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski menüler için server fix ilk sayfaya eklenmiştir iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu server yeni menülü yazılımlarda da aktif olur mu yüklesek memoli yeni menüdeki server gitti çünkü uzun süre önce?_

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekurler .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk ederim kardesim ellerin dert görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu softvare next amigo yaolurmu acaba.malum oda sunplus işlemcili

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri