REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Arkadaşlar lütfen bana bir tavsiye de bulunun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arkadaşlar lütfen bana bir tavsiye de bulunun

Arkadaşlar ben bu uydu işinden pek fazla anlamam açıkcası, fakat dikkat ettiğim birkaç özellik var uydu alıcılarında, hızlı kanal geçişi, şifreli kanalları açma menüsü, iyi görüntü vs.
    Babam ve annem yaşlı insanlar, onlara bir tane uydu alıcısı almak istiyorum ve yaklaşık 150 ytl param var (sadece uydu alıcısı alcam geri kalanlar elimde mevcut) sizden ricam bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi en kullanışlı uydu alıcısı nedir, bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler...
    Hoşçakalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım madem annen ve baban için kullanımı kolay bişey diyosun ve uydudan pek anlamadığını sölüyosun bence en iyisi sen git sunny at-7010dci al. kurulumunu yani çanakları yayarlamasını rahatlıkla yapabilirsin ve her zaman yeni yazılımları çıkıyor. kumandası da kanal ayarlaması da oldukça kolay. bizimkilerin okuma yazması bile yok ama rahatlıkla kullanabiliyorlar. benden tavsiye. ama yine de sen bilirsin. saygılarla...
    Technisat Digicom-1--Sunny AT-7011dz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

at-7010dci niye alsinki 7010 fta al kardeş ci modeline fazla para verirsin 40 50 ytl kar kalır ve ya ye-next 2000 super plus al derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny 9000 Seriler Var Arkadaşım En Kolay En Pratik Cihazdır Bende Onu Tercih Edin Olmassada Vestel 3600 Yeterli Gelir Tek Çanaga

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 7500 en guncel softcam ve kullanımı rahat ve seri bir cihaz eyer sunny alirsan annnen onlar biraz zor kullanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ci modül girişli bir sunny al dememdeki maksat sizinkiler yarın öbürgün ben maç seyretmek istiyorum. bana ****Turk filan al derlerse en azından sistemini bozmazsın o mana da yani yoksa ben de biliyorum fta al demeyi arkadaşa. sevgilerimle......
    Technisat Digicom-1--Sunny AT-7011dz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al bir tane neta 120 veya 740 bunlar ucuzda kullanışlıda kanal geçişler çok seridir yazılımlarıda çok kara senin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@muyat ne marka bir cihaz aldınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri