sa ustalar ben istanbulda hotbirdi en kolay nasil bulurum saygilar
sa ustalar ben istanbulda hotbirdi en kolay nasil bulurum saygilar
biraz aşağı in sağa dön kasabın köşeden sokağa gir ileride berberin karşısındaki manavın bitişiği...
CİMBOMLU
Bir önceki konuda da dediğim gibi en basit yöntem akıllı telefon yardımıyla. Eğer biraz uğraşmak istiyorsanız ilk önce Türksat'ı bulun, sonra tekrar gelin, HotBird'i nasıl bulacağınızı anlatayım.
Konu CCW tarafından (08-08-2014 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar lütfen forum üyemizle uğraşmayın. Beyefendi bu iş için size ya bir uydu yön bulucu yada evinizde kullandığınız resiver ile 37 ekran tv'niz varsa, çatıya çıkarmadan bulma imkanınız sıfır. öncelikle bir tv ve resiverı teras katına çıkarıp kuracaksınız, sonra çanağınızdaki vidalara uygun anahtarları bulup resiver ve tv'yi çalıştırıp, hot bir uydusundan herhangi bir kanal bulun ve çanağı sağa sola aşağı yukarı çevirip uyduyu bulduğunuzda ise gevşettiyiniz vidaları sıkacaksınız. öncelikle bu işte amatör iseniz bu işe hiç girişmeyin derim, yok benim boş zamanım var uğraşmak istiyorum diyorsanız, olur. öncelikle türksatı bulun, sonra çanağın arkasında durduğunuzda çanağı sağa doğru yavaş yavaş çevirip hot bird uydusunu bulacaksınız, ama bu iş amatör biri için çok zor bilginiz olsun. zira çanağın yukarı aşağıda oynatmak gerekir. cihazdan 11054 h 27500 nolu transpoder üzerinde sinyali kontrol edersenizde olur. ama bulacağınız uydu başka uydu olmamasını dikkat etmeniz gerekir. saygılarımla aliharbiye.
LEBEN ?
Arkadaşım bu işi biliyorsan geç çanak antenin başına daha detaylı araştırmak için googleden yardım al ama hiç bilgin yoksa çağır bir uyducu işini hallet
siz hortbird i bulmayın o sizi bulur anten kurulumuna başla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri