Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Digitürk Paketi Türksat 4A'da Yayında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bir deyim vardır biliyormusunuz ne şeytanı gör ne salavat getir diye ne üye olurum nede izlerim yakanı bir kaptırdınmı, elini verirsen kolun gider üye olan arkadaşlardan duyuyoruz kendilerini kurtaramıyorlar onun için ne şeytanı gör nede salavat getir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uşaklı64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bir deyim vardır biliyormusunuz ne şeytanı gör ne salavat getir diye ne üye olurum nede izlerim yakanı bir kaptırdınmı, elini verirsen kolun gider üye olan arkadaşlardan duyuyoruz kendilerini kurtaramıyorlar onun için ne şeytanı gör nede salavat getir.
    Alakası yok öyle şeyerin. Benim DİGİTURK'e ilk üyeliğim için iptal talebi vermiştim dediler neden iptal etmek istediniz bende dedim askere gidecem ondan dolayı dedim. Onlar düşük fiyat la büyük paketler önerdiler istememiştim. İsterseniz başka bi arkadaşınıza devredebilirsiniz dedi bende yok dedim ve üyelik iptal oldu. Yani sorun çıkmadı. Acemi birliğinden geldiğimdede yeni üyelik almıştım evdekiler istemişti ogün bu gündür her sözleşme sonu iptal dilekçesini faxlıyorum ertesi gün hemen arayıp indirim yapıyorlar. Sıkıntı yok yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle boyle yerlere uye falan olmamak lazım adamlar denk getirdimi dibine kadar sokacak yer arıyorlar! hiç bir zaman musterinin dediğinin bi onemi yok illa onların dediği gibi olacak seni kaale alan yok sen sadece atm olarak onlara düzenli odeme yap soru sorma!!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri