Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cumhurbaşkanlıgı seçimini sonucunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca vatandaşlık görevini yerine getirmeyen %25 kesimede acayip kızgınım eskiden ceza falan geliyordu şimdi öyle birşey yok sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım Erdoğan başkanlık sistemini getirecek, Rusya Federasyonu gibi. Şuan için birşeyler söylemek uygun değil, biraz bekleyip görmek gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun diyeceğim sonucunu göreceğiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokmen67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Celladına aşık olmuşsa bir millet,
    İster ezan ister çan dinlet.
    İtiraz etmiyorsa sürü gibi illlet,
    Müstehaktır ona her türlü zillet.
    ÖMER HAYYAM.
    dağdan kestim kereste
    kuş besledim kafaste
    90 yıldır yerinde saydın
    12 yıllık adama laf etme

HÜSEYİN GAYYAM
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olacağını zannetmiyorum

7. 11-08-2014, 09:48

Sebep
    Tartışma yaratacak mesaj yazmayın.. Tekrarrı olursa ceza alırsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben bu sonuca hiç şaşırmadım. sonuç kesinlikle öncedende belliydi. milletin 100/55'şi küsür memnun. ülkemize milletimize hayırlı olsun. allah nedamet vermesin. inşallah bugünden sonra yapacaklarıyla örnek bir başbakan ve cumhurbaşkanı olur. ve ülkemizin gelişimi ile insanımızın yaşam standardı artar. bakalım zaman bize ne gösterecek.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca vatandaşlık görevini yerine getirmeyen %25 kesimede acayip kızgınım eskiden ceza falan geliyordu şimdi öyle birşey yok sanırım
    Sevgili serkan kardeşim insanlarda eskisi gibi değil, ben öğleden önce ailemi arabaya bindirip cümbür cemaat gittik oylarımızı kullandık, hemende eve geri geldik. sonra kaynanamın oyunu kullanacağı yer evinden 2km uzak, onu arabayla götürüp getireyimde oyunu kullansın dedim. ama, ne yaptımsa bir türlü ikna edemedim, beni bii kovmadığı kaldı. bana ne dedi biliyormusun, ali bey bakınız benim ceybine giren çıkan yok sorun onların sorunu beni ilgilendirmez dedi, bırak git kullanmayacağım dedi. yarın öbür gün ceza falan gelir emekli maaşıylada geçinemiyorsunuz yetmiyor dedim, sorun yok git işine bak dedi gitmiyecem. yani uzun lafın kısası ceza gelip gelmeyeceyi belli değil farz edelim geldi, az parada gelmez diye düşünüyorum. kaynanam gibi bir sürü insanda oy kullanmadı, herkez ya aciz yada sorumluluğunu yerine getirmek istemiyor. işin tuhaf kısmı ise, gelen giden yiyor, bizi gören yok düşünen yok mantığı ile seçimlere para almadan kimse oy kullanmayacak gibi bir duruma sürükleniyoruz. haksızmıyım. bu arada vatandaşta haksız sayılmaz yani.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizlerinde söylediği gibi sonucun ne olacağı belliydi hayırlısı olsun hakkımızda

11. 11-08-2014, 10:50

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Biz bu b..u niye yedik?..

[SIZE="3"]Köyün ağası,yanında ayak işlerine ve ağanın ahırına bakan seyisi birlikte kasabaya giderler.Yol uzun mu uzun..Ağa atta,seyis yaya..***ifler gıcır...
    Bir hayli yol alınır.Seyis kan-ter içinde ohlaya puhlaya giderken,ağanın aklına birden muziplik gelir:"Bak Memo,şu yolda gördüğün at pisliğini yersen,ben ineceğim ve bu atı sana vereceğim" der.Ağa içinden "bu işin insanca olmazlığını" düşünürken,yoksulluğun çaresizliğin hesabını yapmaz...Memo teklifi kabul eder ve bir topak at pisliğini ağzına atar...Ağa sözünü tutar,attan iner ve seyisini ata bindirir...
    Ama yol uzun mu uzun..Şakayla türküyle bitecek gibi değil.Ağa ise alışık olmadığı şekilde yürüdükçe tabanları şişmeye başlar.Bu arada kasabanın da sulieti çıplak gözle seçilir hale gelir,yollarda kalabalıklar artar.Birden ağanın egosu depreşir."Seyis atta,ben yaya! Gören,tanıyan ne der?Ben bu durumu kime nasıl izah ederim?" diye düşünürken aynı teklif bu kez seyisten gelir."Ağam,şu gördüğün at pisliğini yersen,atını sana geri vereceğim!"
    Ağa sevinçle kabul eder;bir topak at pisliğini yer ve atına biner.Kasabaya girerken,"Ey Memo köyden çıktığımızda ben atta,sen ise yaya idin.Kasabaya giriyoruz,ben atta sen ise yine yaya!..İyi de biz bu boku niye yedik?...
    Biraz tebessüm iyi gelir...
    /SIZE]

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri