REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: rowell rvl 8800 h4+plus hotbırt uydusunda 4 tane + 18 şifreli kanal açıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmazibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar hala acık mı..izleyenlerniz var mı..tavsiye edermsiniz..
    açılıyor sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazda tv8 ve fox tv sorunlu aynı zamanda aşırı ısınma var,ben satmaktan vazgeçtim artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.....
    Konu korkmazibo tarafından (15-11-2016 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmazibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sırf su kanllar icin 6 ay kullansam yeter..deger mi sizce.?
    merakınız varsa değer yani o size kalmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merakınız varsa değer yani o size kalmış
    internet olmadıgı icin mecburen boyle bi cihaz almam lazım..yada tavsiye edecegin bir urun var mı ustadnetsiz sifre cozen bir sistem..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elemmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cihazda tv8 ve fox tv sorunlu aynı zamanda aşırı ısınma var,ben satmaktan vazgeçtim artık.
    baska bir onerilerin var mu ustad..Net olmadıgı için nasıl bir cıhaz alsam ki sifreli yayınları izleyebileyım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baska bir onerilerin var mu ustad..Net olmadıgı için nasıl bir cıhaz alsam ki sifreli yayınları izleyebileyım..
    benim önerim next amigodur,günümüzde emu ile izlenebilen yayın yok denecek kadar azdır,şifreli yayınları izleyebilmek ancak server ile mümkündür,intenetiniz var ise bir yıl fre shear olması ve daha sonra server alma imkanı ayrıcada ıp tv özelliği ile next amigo veya tercihinize kalmış diğer modelleri güvenle kullanabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şoan çüzmüyor bilgisiolan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rowell 8800

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende müşteriye merter elektronikten aldım süresi bittikten sonra fabrika servisini tekrar açtırmak için benden 50tl istediler cihazıda firmaya kargolamam ı şart koştular müşterimde ban a kızarak cihazı iş yerimde bırakarak gitti bu cihazdan alacak arkadaşlara belki faydalı olur diye yazdım

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri