Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türksat4A 42°E Geciş Tarihi Bu Hafta Belli Oluyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

henüz bir acıklama yok ne zaman kanallarda alt yazı gececek o zaman her kez bişi diyo ama kımse bir şey yazmıyo resmi sitesinde hic bir yazı yok zaten bir sorun varki geciş olmadı olmasa şimdiye kadar tarih verilirdi bilincsizce ileri bir tarih denmezdi ramazan bahane öyle olsaydı ramazan nedeniyle halkımız mahrum kamasın diye ayın şu günü derlerdi sorunu halletsinler diye ileri bir tarih dendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bursa as tv de frekans değişikliği olacaktır diye yeni frekans alt yazı geçiyor ama tarihi vermiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gidişle çok bekleriz. Türksat 4A devlet sırrı oldu sanırım. Her ağızdan bir ses çıkıyor, sadece Türksat'tan bir haber yok. Gel de böyle niteliksiz bir yönetimin "artık Türkiye kendi uydusunu kendi yapacak" sözüne inan. Şahsen Eylül veya Ekim'den önce birşey olacağını zannetmiyorum. En iyisi şu uyduyu unutmak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bu rezillik başka birşey demiyorum sanki milletten oyun oynuyorlar .yabancılar 4k ya geçti hala biz hd yayına geçecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akıllı bır açıklama yapılır herhalde erteleme hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İdris bal tuzlukmuydu????
    bunlar tuzluk bile olamaz kardeşim...tuzluğun içindeki o tuz yediğin yiyeceğe tat verir lezzet katar...fakat bunlar tatlanan o ağızları bozar yediğini mındar eder....bunlardan olsa olsa peçetelik olur...peçeteninde ne işlere yaradığını beşikteki bebek bile bilir....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tarih belli olmuş..kayna kesinn tarih..01/01/2453 imiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neden bu kadar erteleme oluyor anlamak iş değil
    seçimden dolayı bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar tarih belli olmuş..kayna kesinn tarih..01/01/2453 imiş
    Sayın modum bu şekilde alaycı olmanız bence size yakışmadı konu sulu bir konumu ki siz iyice sulandırıcı cevap yazdınız oysaki ben modların daha üsturuplu ve ortamı yatıştırıcı olmalarını beklerdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tmmmmm

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri