Turkcell’den hayatý kolaylaþtýran yepyeni bir servis:
“Sana Yazmasýn Bana Yazsýn”
Turkcell’in yeni servisi “Sana Yazmasýn Bana Yazsýn” sayesinde bireysel faturalý hat sahibi Turkcell’liler, yine bireysel hat kullanan 3 Turkcell’linin telefon numarasýný servise kaydederek, bu numaralardan arama geldiðinde ücretlendirmenin kendi tarifeleri üzerinden yapýlmasýný saðlýyor.
Türkiye’nin lider teknoloji ve iletiþim þirketi Turkcell, “Sana Yazmasýn Bana Yazsýn” servisiyle, Turkcell abonelerinin aileleri ve arkadaþlarýyla iletiþim kurmalarýný kolaylaþtýrýyor. Bireysel faturalý hat sahibi Turkcell müþterileri, diledikleri 3 bireysel hat sahibi Turkcell’linin telefon numarasýný servise kaydederek, bu numaralardan arandýklarýnda ücretlendirmenin kendi tarifeleri üzerinden yapýlmasýný saðlýyor.
“Sana Yazmasýn Bana Yazsýn” servisi özellikle gençleri ve ailelerini mutlu edecek. Arayan kiþi ister faturalý ister ön ödemeli hat sahibi olsun, hiçbir ödeme yapmadan, daha önce numarasýný servise kaydetmiþ olan yakýnýyla dilediði kadar konuþabiliyor. Yani, artýk Turkcell’liler, sýnýrlý iletiþim bütçesine sahip sevdiklerine konuþma ‘ýsmarlayabiliyor’. Bu yöntemle, örneðin hattýnda arama yapmak için yeterli TL olmayan bir genç, ailesiyle haberleþme olanaðýný hiçbir zaman kaybetmiyor.
3 Turkcell’liyi eklemek mümkün
“Sana Yazmasýn Bana Yazsýn” servisine üye olmak, “aranan” kiþinin elinde. Bireysel faturalý hat sahibi Turkcell abonesi, en fazla üç Turkcell numarasýný bu servise dahil ederek, bu numaralardan arandýðýnda ödemeyi kendi tarifesi üzerinden yapacaðýný taahhüt etmiþ oluyor. Servisin aylýk kullaným bedeli ise yalnýzca 1,99 TL.
Servise abone olmak için, BANAYAZSIN yazýp boþluk býraktýktan sonra servise eklenmek istenen Turkcell numarasýný yazarak 2222’ye SMS ile göndermek yeterli. (BANAYAZSIN 5xxxxxxxxx -> 2222) Servise tek bir SMS ile birden fazla numara eklemek içinse, eklenmek istenen Turkcell numaralarýnýn aralarýnda birer boþluk býrakýlarak 2222’ye gönderilmesi gerekiyor. (BANAYAZSIN 5xxxxxxxxx 5xxxxxxxxx 5xxxxxxxxx -> 2222)

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri