Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: işte o an

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte o an

]
    Yalnızlık üzerine
    Soldan sağa; Arun 3 yaşında, Gopika 2 yaşında ve Subiksha 4 aylık. Üçü de HIV taşıyor. Üçü de AIDS yüzünden öksüz. Hindistan�da kendileriyle birlikte bakılan ve aynı durumda olan 36 çocukla birlikte bir yetimhanede barınıyorlar. Yaklaşık 6 milyon enfekte insanla dünyanın en fazla HIV taşıyıcısı veya AIDS hastası bulunan ülkesinde yaşıyorlar. Altlarına serilen veya üzerlerine örtülenler olmasa ne kadar da yalnızlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

�Yaşatın beni�
    Dominik Cumhuriyeti�nde iki hemşire, geçen hafta doğan altızlardan birine rahat nefes alabilmesi için yardım ediyor. Sanki �o� anda bir iletişime tanık oluyoruz. Sanki dikkatli dokunuşların mesajını algılayan bebeğin bir şeyler söylemek istediği ana bakıyoruz. Sanki ''Beni hayatta tutun'' dediğini duyar gibi oluyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Küçük patron
    Kuzey Hindistan�da bir çoban koyunları güdüyor. Reuters�tan Kamal Kishore öyle bir açı, odaklanma ve an yakalıyor ki, geride karenin küçücük bir yerini doldursa da bakışıyla, duruşuyla çocuk �o� ana da hükmediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tepeden tırnağa sevgi
    Öylesine güzel bir �o� an ki, �O sıralarda bundan daha etkilisi olamazdı� izlenimi yaratıyor. Malezya�da Kuala Lumpur Hayvanat Bahçesi�nde Zürafa Mas Sura 4 günlük yavrusunu okşuyor. Gözlerden, dudaklara ve dile kadar �o� anda yukarıdan aşağıya gözle görünür bir ana sevgisi iniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zürafa çok güzeldi paylaşım için teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok anlamlı ve güzel resimler çıkıyo burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asıl onemlı olan cevremıze ne kadar duyarlıyız bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri