Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Yazýlým yükledikten sonra cihazýn tek nokta kalmasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yazýlým yükledikten sonra cihazýn tek nokta kalmasý

Cihazýma 27 ekim H/W si ayný olan 27 ekim yazýlýmýný yükledim: Cihazým þimdi tek nokta ( ekranda ) kaldý. Lütfen acil yardým. Yoksa maçlarý seyredemeyeceðim.

Next YE 2005 DCIZ
    Ýnfo !0.05.21 - CFCB
    S/W V02.00.07
    H/W V12.01.A5
    Loader v.2.1.9 v3
    C.A 2.2.5

Forumda arýzalar ve çözümler bölümünde nedenini buldum ve hallettim.
    Konu Kemal Turan tarafýndan (28-10-2006 Saat 19:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AcÝl Yardim

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Cihazýma 27 ekim H/W si ayný olan 27 ekim yazýlýmýný yükledim: Cihazým þimdi tek nokta ( ekranda ) kaldý. Lütfen acil yardým. Yoksa maçlarý seyredemeyeceðim.

Next YE 2005 DCIZ
    Ýnfo !0.05.21 - CFCB
    S/W V02.00.07
    H/W V12.01.A5
    Loader v.2.1.9 v3
    C.A 2.2.5

Forumda arýzalar ve çözümler bölümünde nedenini buldum ve hallettim.
    Next 2005 üzerinde 511 12.01.a5 yüklü cihaz acýlýnca off konumuna geciyor uzaktan kumanda ile acýnca o konumunda kalýyor ve devamlý acýp kapanýyor.
    Ayný yazýlýmý bir daha yükledim yazýlým baþarý ile yüklendi ama sonuç ayný ne yapmam lazým .

Saygýlar:49:
    Konu orsa tarafýndan (30-10-2006 Saat 21:54 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Acil yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým cihazýna tekrar nextin 2005 modelini yükle sonra kurukafayý at

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür1984 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým cihazýna tekrar nextin 2005 modelini yükle sonra kurukafayý at
    2005 next son 27 tarihli yazýlýmýný yükledim kabul etmedi kuru kafa attým yeniden denedim bu sefer ok ama yine L 219 sonra off I nýe ve o bu þekilde devamlý çalýþýyor.Makina yine ayný malesef sizin söylediðiniz 2005 dönüþüm yazýlýmýmý .

Teþekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý orsa Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2005 next son 27 tarihli yazýlýmýný yükledim kabul etmedi kuru kafa attým yeniden denedim bu sefer ok ama yine L 219 sonra off I nýe ve o bu þekilde devamlý çalýþýyor.Makina yine ayný malesef sizin söylediðiniz 2005 dönüþüm yazýlýmýmý .

Teþekkürler.
    softcam dosyasý yükleyerek önce cihazýn açýlmasýný saðlayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunny 1030 cihazıma yazılım yüklemek istedim loduru acıp yüklemek istedim lodur 219 yazıp duruyor yüklemiyor acil yardım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunny 1030 cihazıma yazılım yüklemek istedim loduru acıp yüklemek istedim lodur 219 yazıp duruyor yüklemiyor acil yardım arkadaşlardan yardım istiyorum selamlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri