REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: cw fixed cw ve biss

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cw fixed cw ve biss

slm arkadaşlar bana en son yazılımı verirmisiniz *** leoderi ile birlikte makinam sunny 7011 kartsız hw si 16 co a1 bide verilen yazılımda cw fixed cw ve biss olurmu *** wiewleri izleyemiyorum cw de sirustaki hustler için biss de nat geo için walla inşallah böyle bir yazılım vardır bide ben ilk defa atacam detaylı şekilde anlatırmısınız galiba çok şey istedim şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buradan uygun yazılımı bulabilirsiniz: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7010 16.c0.a1 yazılımını deneyin,yüklerken loader olarak Kup230 Engineer Patched kullanın..7011,7010 olması farketmiyor önemli olan hw
    Konu ufuk tarafından (03-12-2006 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler ufuk kardeş bide sana zahmet nasıl atacam bi anlatırsan ilk defa atacamda
    Konu fox_407 tarafından (03-12-2006 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fox_407 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkürler ufuk kardeş bide sana zahmet nasıl atacam bi anlatırsan ilk defa atacamda
    burada gerekli bilgi var: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadasım sen bıraz daha forumu arastırıp uyle konu acsan daha ıyı olmazmıydı hazıran konmaya calısmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri