Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/32 123456789101126 ... SonSon
319 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aciko yazılımlarla ilgili tüm sorunlar buraya başka konu açmayınız lütfen

Arkadaşlar Aciko yazılımlarla ilgili tüm sorunları buraya başka konu açmayınız lütfen..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Admin tarafından (12-03-2006 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5226 aldıydım bir tavsiye üzerne... 1 kez yazılım attım eylül 2005 te. o gün bugündür bekle dur yazılım çıkacak diyee.. ne zaman yaww.. sıkıldım artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kamilturhan Nickli Üyeden Alıntı
    5226 aldıydım bir tavsiye üzerne... 1 kez yazılım attım eylül 2005 te. o gün bugündür bekle dur yazılım çıkacak diyee.. ne zaman yaww.. sıkıldım artık..
    arkadaşım valla size acı bir gercegi söyleyecem aciko bu cihazlara artık yazılım vermeycekmiş..Firna temsilcisi ile görüştüm bana dedigi o.valla tavsiyem size cihazı scartla kullanıyorsanız goldmaster 30300 sky yazılımını atın .ilk önce boot dosyasını sonra yazılımı yukleyin ve cihazınız goldmaster 30300 sky olacaktır ..bendede aynı cihaz var ben bu sekil halletim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim aciko 3222 var buna uymlu yazılım başka hangi cihazlarda var acaba.yani hangi cihazın yazılımını atarsam şifre çözer.
    bu işlem benim cihaza da uyarmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef dedigim sizin cihaza uymaz..aciko 422 x 522 x serisi içindi yazılım çıkmayacagı.aciko 3222 serisi için bilmiyorum yazılım cıkarmı cıkmazmı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eseras Nickli Üyeden Alıntı
    benim aciko 3222 var buna uymlu yazılım başka hangi cihazlarda var acaba.yani hangi cihazın yazılımını atarsam şifre çözer.
    bu işlem benim cihaza da uyarmı.
    Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere cihazlar için verilen tüm yazılımları kullanabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aciko 3222-3224 polsatlar ok 9.3.2006
    dreamsoft 1.4.4.2 yazılımı denenmiştir yazılım attıktan sonra *** reset yapmayı unutmayın...
    Absat Ok
    TPS Ok
    Cabo Ok
    D+ Ok
    Polsat OK
    ***** OK
    iyi günler eseras arkadaşım bu yazılımı kullanabilirsiniz,bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkür ederim kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aciko 422x ve 522 x serisine yazılım arayan arkadaşlar ilk önce boot dosyasını yukleyerek Goldmaster yazılımlarını atabilirler

Aciko 4222 -5222cı uyan modeli gm 11300 cı
    Aciko 4225 sky-5225 uyan gm 11400cım-30300 sky yazılımıdır

Yazılımları bu linkten bulabilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sorun olursa yazılımlarda kilitlenme vs gibi burada yazınız.Yazılımı atmadan önce mutlaka boot dosyasını atınız yazılımlarda boot dosyası mevcuttur.
    NOT
    Goldmaster yazılımı atarken kanal listesi yerinden degil dosyayı masa üstüne alın yazılım ve boot yerinden yukleyiniz kanal listesi yerinden yuklemeye calırsanız yazılım yuklenmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kilitlenmeyi Önlemek İçin

Serkan kardeş ben GM 11400 cime genellikle Aciko4225'in yazılımını atıyordum. Ancak son yazılımda kilitlenme oldu. Bu sorunu da yazılımdan önce ve sonra 16 Ağustos boot dosyasını atarak çözdüm. Eğer daha iyi verim almak istenirse GM nin orijinal yazılımını atabilirler. Geri dönüşümlerde de orijinal yazılımlar kullanılırsa iyi olur. Acikocu dostlar boot dosyası yazılımların içindedir.
    Saygılar.:computer:

Sayfa 1/32 123456789101126 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri