REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: korax ipbox 21.08 2014 youtube ok yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha korax ipbox 21.08 2014 youtube ok yazılımı

test yazılımıdır lütfen sorunları belirtiniz

önemli not :sadece eski menüye yüklensin yeni menülere olmaz o yazılım ilerde eklenecektir lütfen server bilgilerinizi ve iptvlerinizi yedekleyiniz yazılımlar tamamen özeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok sağol kardeşim eski menü kullanan kardeşlerime hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yeni menülere de eklersiniz şimdi cihazı eski menüye nasıl döndürebilirim onun hesabını yapmaya başladım fakat öyle bir alternatif yok sanırım.emeğinize sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok sağol kardeşim eski menü kullanan kardeşlerime hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yeni menülere de eklersiniz şimdi cihazı eski menüye nasıl döndürebilirim onun hesabını yapmaya başladım fakat öyle bir alternatif yok sanırım.emeğinize sağlık.

yılmaz bey fabrikanın elinde dönüşüm yazılımı var ama forumlara vermek istemiyorlar galiba.arkadaşın bozulan yeni menülü cihazına eski menü yükleyip göndermişler.fabrikayı bi arayın isterseniz.
    selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler mustafa kardeşim. bu son youtube eski menü yazılımını yükleyen hiç bir arkadaş yok sanırım kimse olumlu veya olumsuz bir şey yazmamış 13 kez indirilmiş hiç yorum yok konuya baya ilgili arkadaşlarımız var. bende yeni menü olduğu için deneyemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler mustafa kardeşim. bu son youtube eski menü yazılımını yükleyen hiç bir arkadaş yok sanırım kimse olumlu veya olumsuz bir şey yazmamış 13 kez indirilmiş hiç yorum yok konuya baya ilgili arkadaşlarımız var. bende yeni menü olduğu için deneyemiyorum.

ben yükleyeyim.size bilgi veririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

25.03.2014 tarihli dream tech yazılımı yüklenmiş.iptv bölümüne girdiğimde cihaz malesef kilitleniyor.youtube-onlinefilm-iptv ve diğer özelliklere girmek mümkün olmuyor beni cihazda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    25.03.2014 tarihli dream tech yazılımı yüklenmiş.iptv bölümüne girdiğimde cihaz malesef kilitleniyor.youtube-onlinefilm-iptv ve diğer özelliklere girmek mümkün olmuyor beni cihazda.
    bilgilendirme için teşekkürler kardeşim anlaşılan youtube çalışmıyor umarım yeni menüde yazılımla düzeltilebilir tabi burada yine sayın memoli usta ve arkadaşlarına çok iş düşecek.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memoli yeni server bekliyoruz server süresi bitti sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özel yazılımın serveri bugün aktif olacaktır bir önceki yeni menülü yazılıma devam youtubee çalışmalar sürüyor

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri