Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Star digitalin dizitv sinin isim hakkýný aldýlar sanýrýým güzel haber
Abone sayýsýndaki artýþ ne durumda satýþ baþladýktan sonraki abone sayýsý ne durumda bunlarý açýklamalarý lazým bakalým ne durumdalar.
Bende sinema tv modulu var sahsen bana sorarsanýz ben begenmedim açýkcasý görüntü kalitesi hd ama cok bariz hd deðil bir trt1 hd gibi göstermiyor ayrýca bu platforma sinema turk kanalý lazým turk filmi veren
Bir Platform kanalý olduðuna göre FTA yayýn yapmazlar sanýrým.Yine de kanal artýþý,yayýn kalitesini de artýrýrsa müþterinin artmasýna neden olur.Müþteri çoðaldýkça içerik te zenginleþir ve tam bir rekabet ortamý oluþur."Hayýrlý olsun" diyelim de hayýrlý olsun!...![]()
Hayýrlýsý olsun bakalým
DÝZÝ TV YAKINDA EYLUL 2014 TANITIM Videosu..
[YOUTUBE]ENHz-X-TKmc[/YOUTUBE]
geçen aldým bende mödülü kanallarýn gelmesi iyide görüntü çok vasat inþ ilerde deðiþir yeni platform olduðu için yavaþ yavaþ ilerleme saðlar diye düþünüyorum
Bir dizi kanalý açarak sinema tvlerdeki dizileri ve yni dizleri bu kanaldan vermeleri güzel olacaktýr. Bende modül aldým izliyorum fakat filmler bol tekrarýn yanýnda hatýrý dokunur veya yeni filmler yok denecek kadar az. Gördüðüm kadarýyla fightbox kanalýný dahil ettiklerine göre filmbox ýn tüm kanallarýnýda alternatif olarak platforma dahil edebilirler. Viasatýn tüm kanallarýnýda dahil etseler süper olur diye düþünüyorum. Bu böyle sadece 5 kanal ilave ile olacak iþ deðil.
Konu kross98 tarafýndan (29-09-2014 Saat 01:31 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ilave
Filbox yeni kanallar eklemeye devam edecektir sonuçta yeni kurulan bir platform yakýn zamanda daha iyi olacaktýr.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri