Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/21 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi deneyelim bakalım paylaşımı veren serefkh arlkadaşa çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben dedığiniz gibi +90 cevırdım alan kodunu yazdım tel noyu yazdım ringing yazıyo dıt dıt yaıpı kapanıyo bağlanamıyo sorun var galıba degmez uğrasmaya bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar +90 dan sonra 0 koymadan alan kodunu yazdım calıstı s u an 3 kısıyle falan konustum su an ıyı tabı ucretsızse ıyı altında skypee 0.111 e uro yazıyo ama ay sonunda bellı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben kurdum ama tlf calıyor acıyorum ama cevap gelmıyor yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erhans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar +90 dan sonra 0 koymadan alan kodunu yazdım calıstı s u an 3 kısıyle falan konustum su an ıyı tabı ucretsızse ıyı altında skypee 0.111 e uro yazıyo ama ay sonunda bellı olur
    0,111 € cep telefonları için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc den arayana yazmıyor doğru ama aradığın sabit telefonun hattına bindiriyor foturayı
    sen değil ama karşı taraf ödüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bladegold Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc den arayana yazmıyor doğru ama aradığın sabit telefonun hattına bindiriyor foturayı
    sen değil ama karşı taraf ödüyor
    böyle bir şey olacağını sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılım ilk 30 aramaya kadar hiç ücret talep etmiyor. Ancak 30 arama yada 10 dakika (Bende 10 arama ve 6 dk sonra kapandı) sonra aramayı engelleyerek kredi almanız gerektiğini , kredi aldığınız zaman 1 hafta içerisinde 200 Dk. ücretsiz arama yapabileceğinizi bildiren bir mesaj veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu program ücretli mi ücretsiz mi ?? biri bunu ispatlasın hemen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu proğramı kuramadım nasıl kuracaz tarif edermisiniz sadece bir proğram indirdim onuda kuramıyorum yardımcı olun lütfen

Sayfa 12/21 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri