Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/21 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021 SonSon
209 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben kurdum ama tlf calıyor acıyorum ama cevap gelmıyor yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc den arayana yazmıyor doğru ama aradığın sabit telefonun hattına bindiriyor foturayı
    sen değil ama karşı taraf ödüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bladegold Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc den arayana yazmıyor doğru ama aradığın sabit telefonun hattına bindiriyor foturayı
    sen değil ama karşı taraf ödüyor
    böyle bir şey olacağını sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılım ilk 30 aramaya kadar hiç ücret talep etmiyor. Ancak 30 arama yada 10 dakika (Bende 10 arama ve 6 dk sonra kapandı) sonra aramayı engelleyerek kredi almanız gerektiğini , kredi aldığınız zaman 1 hafta içerisinde 200 Dk. ücretsiz arama yapabileceğinizi bildiren bir mesaj veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu program ücretli mi ücretsiz mi ?? biri bunu ispatlasın hemen...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karanfil_d Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu program ücretli mi ücretsiz mi ?? biri bunu ispatlasın hemen...
    valla kendi adıma konuşayım dostum fatura gelmeden bişi demicem :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben bu proğramı kuramadım nasıl kuracaz tarif edermisiniz sadece bir proğram indirdim onuda kuramıyorum yardımcı olun lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mevlutezer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben bu proğramı kuramadım nasıl kuracaz tarif edermisiniz sadece bir proğram indirdim onuda kuramıyorum yardımcı olun lütfen
    arkadaşlar hala cevap bekliyorum nasıl bu dosyayı çalıştıracam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mevlutezer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar hala cevap bekliyorum nasıl bu dosyayı çalıştıracam
    arkadaşım kurulumu gayet basit ilk çıkan ekrana next diyorsun ondan sonra açılan pencere de I accept denen yeri işaretliyorsun sonra next etkinleşiyor zaten install yazısı çıkana kadar next e basıyorsun en son finish e basıyorsun kurulum bitiyo
    daha sonra açılan pencere de
    username yazan yere herhangi bi isim yaz ordan password a geç parola yaz retype pasworda tekrar parolanı doğrula en son email adresi yaz bu kadar ondan sonra konuşmaya başlıyabilirsin umarım anlamışsındır her şeyini anlattım kurulumun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cep telefonunuda arıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayfa 13/21 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri