Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/21 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021 SonSon
209 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet birşey yapmadan denedim, cebi de arıyor arkadaşlar.

2 gün önce ilk yüklediğimde aramıyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cebi de arıyor dıyorsunuz. pekı normal telefonlarda +90216xxxxxxxx cevırıyoruz. cepta nasıl cevırıyorsunuz:49: ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar ben +90 532 ............ diye cep teli aradim sorunsuz konustum bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi bende deep freeze programı var bu yüzden bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey eskisi gibi oluyo bu yüzden benim için çok güzel oluyorr.._!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi bende deep freeze programı var bu yüzden bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey eskisi gibi oluyo bu yüzden benim için çok güzel oluyorr.._!!
    Herşey eskisi gibi oluyor derken:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yani deepfreze nin özelliği o zaten indirdiğin bi programı bilgisayarı tekrar açtığında kaldırıyor o yüzden bu arkadaş her açısında indirdikçe tekrardan kullanabilir yani bizim gibi 4 kere kurduktan sonra kaldırmaya uğraşmıyor her açılışta tekrar kuruluyor işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam eskisi gibi oluy derken; programı deep freeze aktif iken yüklediğimde 4 tane kullanıcı açabiliyorum bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra yüklediğim progam yok olduğundan yeniden prograı yüklüyorum ve yeni kullanıcı alarak konuşuyorum.. :28: :28: :28: :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cep telini aramayı cok denedim hiç aramadı malesef.Programda dakika hattım bitti hiç bir yeri yeni uye olmama ragmen aramıyor son durum nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar programı kaldırıp tekrar kursanız bile farklı farklı isimlerde açsanız bile program çalışmaz nedenine gelince program içinde kendine ait bir ıd var bu sistem dosyasına yazılıyor ve register a bunları tamamen temizlemeden istediğin kadar kullanıcı ac konuşamazsın .
    register ı temizleyin ve sistem dosyanının içindeki bu programa ait dosyayı bulup onuda silin sonra tekrardan kururn..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar programı kaldırıp tekrar kursanız bile farklı farklı isimlerde açsanız bile program çalışmaz nedenine gelince program içinde kendine ait bir ıd var bu sistem dosyasına yazılıyor ve register a bunları tamamen temizlemeden istediğin kadar kullanıcı ac konuşamazsın .
    register ı temizleyin ve sistem dosyanının içindeki bu programa ait dosyayı bulup onuda silin sonra tekrardan kururn..
    ben onuda denedim malesef olmadı ama trueimage programı var bende tekrar geri dönersem yani programın en güzel çalışan halinin imagesini aldım oraya dönersen kesin olur ama onuda yapmak istemiyorum en az 1 saat sürüyor saygılar.

Sayfa 15/21 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri