Evet birşey yapmadan denedim, cebi de arıyor arkadaşlar.
2 gün önce ilk yüklediğimde aramıyordu.
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Evet birşey yapmadan denedim, cebi de arıyor arkadaşlar.
2 gün önce ilk yüklediğimde aramıyordu.

cebi de arıyor dıyorsunuz. pekı normal telefonlarda +90216xxxxxxxx cevırıyoruz. cepta nasıl cevırıyorsunuz:49: ?

selam arkadaslar ben +90 532 ............ diye cep teli aradim sorunsuz konustum bilginize

abi bende deep freeze programı var bu yüzden bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey eskisi gibi oluyo bu yüzden benim için çok güzel oluyorr.._!!

yani deepfreze nin özelliği o zaten indirdiğin bi programı bilgisayarı tekrar açtığında kaldırıyor o yüzden bu arkadaş her açısında indirdikçe tekrardan kullanabilir yani bizim gibi 4 kere kurduktan sonra kaldırmaya uğraşmıyor her açılışta tekrar kuruluyor işte
hocam eskisi gibi oluy derken; programı deep freeze aktif iken yüklediğimde 4 tane kullanıcı açabiliyorum bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra yüklediğim progam yok olduğundan yeniden prograı yüklüyorum ve yeni kullanıcı alarak konuşuyorum..

![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif)
![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif)

:28: :28: :28: :28:

Cep telini aramayı cok denedim hiç aramadı malesef.Programda dakika hattım bitti hiç bir yeri yeni uye olmama ragmen aramıyor son durum nedir

arkadaşlar programı kaldırıp tekrar kursanız bile farklı farklı isimlerde açsanız bile program çalışmaz nedenine gelince program içinde kendine ait bir ıd var bu sistem dosyasına yazılıyor ve register a bunları tamamen temizlemeden istediğin kadar kullanıcı ac konuşamazsın .
register ı temizleyin ve sistem dosyanının içindeki bu programa ait dosyayı bulup onuda silin sonra tekrardan kururn..

ben onuda denedim malesef olmadı ama trueimage programı var bende tekrar geri dönersem yani programın en güzel çalışan halinin imagesini aldım oraya dönersen kesin olur ama onuda yapmak istemiyorum en az 1 saat sürüyor saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri