Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/21 İlkİlk ... 101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sabit Hat Bedava....!?

Arkadaşlar, Bu programı kurdum ve çalıştırmaya çalıştım..
    Ancak yazılım sizin bağlı bulunduğunuz hattı otomatik olarak alıyor..
    Bu da demektir'ki arkadaşlarımızın dediği gibi gelecek faturada hoş olmayan süprizler kesinlikle olacaktır.
    Ayrıca öyle kolay, kolay bedava açamıyorsunuz.. Kredi doldurmanız kesinlikle isteniyor...
    Sayın forum yetkilileri konuyu iyice bir inceleyip ondan sonra bu tip yanıltıcı yazılımlara izin versinler..

Sevgilerimle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Haluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu da demektir'ki arkadaşlarımızın dediği gibi gelecek faturada hoş olmayan süprizler kesinlikle olacaktır.
    Ayrıca öyle kolay, kolay bedava açamıyorsunuz.. Kredi doldurmanız kesinlikle isteniyor...
    Sayın forum yetkilileri konuyu iyice bir inceleyip ondan sonra bu tip yanıltıcı yazılımlara izin versinler..

Sevgilerimle..
    Bu programlar diger forumlardada tartışıldı. Telekoma bile soruldu yani bende bunu kullandım gelse bana fatura gelirdi normal 27 ytl de devam ediyorum sorun yok yani arkadaşım kaç defa indirip kurdum hatta dun gece yine kurdum sorun yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Haluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sevgilerimle..
    Uzun süredir bu programı kullanıyorum ve hatta Almanyadaki sabit hatları da bedavaya arayan programı da sürekli kullanıyorum ve ekstra hiçbir ücret gelmiyor. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reis arkadaş şu yurt dışını arayan proğramı versende bizde kursak iyi olur şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu programı herseferinde silip tekrar kırmakmı lazım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar programı şimdi indirip kurdum ama kredi istiyor bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar programı şimdi indirip kurdum ama kredi istiyor bu
    bende dun akşam indirip kurdum 10 dk konustum kredi istedi yeni userle denedim yine 3k görüşme yaptım kampanya bitti galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl hattı telefon hattından bağımsız bir hattır.kaldıki bu programla kendi evimizi bile arayabiliyoruz.bu program telefon hattın bağımsız adsl hattında download upload yaparak çalışan bi sisteme sahiptir.
    sms servisini kullanmak için kendi cep nomuzu yazıyoruz bize bi kod geliyor o kodu kullanarak mesaj yollayabiliyoruz bende kontör olmadığı halde sağa sola 2-3 mesaj çektim bakalım kaç sms hakkımız varmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

s:49: akın kurma pogram kuruldunda hatlarımıza giriliyor bu bir uyarıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar
    sınırsız konuşma yapmak için programı kaldırdıktan sonra
    başlat çalıştır
    redegit deyip oradaki system dosyasını kaldırmak gerekli sonra tekrar yüklenirse
    sınırsız olarak kullanılıyor
    (benden size tavsiyem fazla bilmeyenlerin redegit'i denememesidir )

Sayfa 20/21 İlkİlk ... 101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri