Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
205 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi son durum nedir?

Bedava mı? Yoksa ücretli mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar selam
    ben proğramıkurdum
    You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call

anladığım kadarı ile1 dk hak veriyor ayrıca icq telefon şirketi net2phone ile anlaştığında 3000 eyakın kişinin acountunu alıp her şeferinde avrupa ile 25 dk konuştum tabiki ilk ay sıkıntılı geçti ve de zor çünkü faturaya yansıyacakmı diye merak etmiştim. ama faturaya gelmedi ve gelemez böyle bir şey söz konusu olamaz orada siz eğer direck call bölümü var telefon numaranızı ve ev numaranızı verip kaydolursanız o zaman para gelir destinaion cal de kendi telefonunuzu ve karşı tarafın telefonunu yazmıştır yukarıda iddia eden arkadaş saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elinize sağlık çok güzel çalışıyor inşallah ücretli değildir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala paralı mı bedava mı tartışması yapılıyor ya bu konuya valla pes. onca zamandır internet kullanıcısı iseniz sözüm ona tüm paralımı değilmi diye soranlar bu güne kadar boşuna internete girmiş. bu şirket internet üzerinden size iletişim sağlayan bir iletişim firması. telefonunuz çalıştıran küçük bir programcık değil. yani nasıl bu kadar basit düşünebiliyorsunuz anlamadım.yani paralı olsaydı telefonunuz orda dururken ne işin var pc nin başında program kurup bilmem nereyi aramaya. mantığınızı çalıştırın biraz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben üstte verdim 7 dakika 14 saNİYE KONUŞTUM FREE YAZDI FREE NİN TÜRKÇEKARŞILIĞI BEDAVA DEMEKTİR BUNU BİLMEYENLER BİLSİN DİYE YAZDIM HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegi geçen herkese çook teşekkür ederim. bencede bedava...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Wenlİ Senİn VerdİĞİn Lİnktekİ Prog Ta Ayni Şİrkete Aİt Ayni Kullanici Adiyla Gİrdİm Kabul Ettİ Yİnede TeŞekkÜrler -dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bır çok mağazası olan şirketlerde ınternet uzerinden konuşuyor.ve herhangi bir ücret ödemiyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaslar siz yapdinizda ben nasil yapacagim yurtdisindanda bedava calisabilirmiki mesela belcikadan.. yurtdisindan deneyen arkadas varsa yada bilgisi olan bildirirse memnun olurum...

Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri