Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/21 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 ... SonSon
205 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar, kredi almadığınız müddetçe free yani beleş. Rahatlıkla kullanın, ben eminim. nerden para alacak?, aranan numaradan alamaz, zaten internet üzerinden olduğu için adsl telefonundan da alamaz. Yani beleş... rahat olun, keyfinize bakın. Fakat sonradan bu promosyon kalkar, bunu da bilin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bende bı ısım yaıp gırmeye calıstım bı sıfre attım kafadan ama bır türlü olmadı gereklı bolum nasıl doldurulcak yardım edermısınız hangı ısım sıfreyle baglanıyo bu program

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sımdı gırdım fakat no cevırıyorum basına sıfır koycazmı ben sakaryada yım kod 0264 bu sekılde yazıp yanına tel nosunumu yazıcaz sıfırı yazmadan arıyorum aranıyo dıyo baglanmıyo bıde aranıyo deyınce yanında 00.16 e yazıyo dakıkası bu ucretlı heralde arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sanırım kayıt olurken ev ve cep telefonunu kaydedenler sorunsuz konuşuyor çünkü faturalarına yansıyabilir ama ev ve cep telefonu bölümünü doldurmayanlar süre kısıtlı olarak kullanıyorlar anladığım kadarıyla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kufu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sanırım kayıt olurken ev ve cep telefonunu kaydedenler sorunsuz konuşuyor çünkü faturalarına yansıyabilir ama ev ve cep telefonu bölümünü doldurmayanlar süre kısıtlı olarak kullanıyorlar anladığım kadarıyla.
    Ben hiçbir telefonu kayıt etmedim problemsiz konuşabiliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erhans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar sımdı gırdım fakat no cevırıyorum basına sıfır koycazmı ben sakaryada yım kod 0264 bu sekılde yazıp yanına tel nosunumu yazıcaz sıfırı yazmadan arıyorum aranıyo dıyo baglanmıyo bıde aranıyo deyınce yanında 00.16 e yazıyo dakıkası bu ucretlı heralde arkadaslar
    arkadaşlar
    sorunsuz çalışan bir program.tel numarası +90(alan kodu)(tel no) olarak girilecek.üye olurken sadece zorunlu alanları doldurun.
    paylaşımdan ötürü çok teşekkürler.

eturk1
    Misafir

online baglantı için bayagı bekletiyor bağlandıktan sonra görüşme en fazla 30 saniye sürüyor ve meşgule düşüyor tekrar bağlantı içinse bayagı ugraştırıyor sanırım yogun talepten dolayı programı kısıtlamışlar bence uğraşmaya degmez isteyen yüklesin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımınız icin teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gyet güzel çalışıyor eskişehiri aradım epey konuştum ,sürem doldu sonra yazı çıktı kredi al diye bende denetim masasından program ekle/kaldırdan kaldırdım ondan sonra tekrar başka bi kullanıcı adıyla kurdum ve tekrar görüşmeye devam tavsiye ederim herkese çok güzel bi program

Sayfa 11/21 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri