Teşekkur: 0
cep telefonunuda arıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben bunu kuruyorum devamlı şifre istiyor lütfen yardım
değişik msn lerle yapıyorum yine aynı
arkadaşım kurulumu gayet basit ilk çıkan ekrana next diyorsun ondan sonra açılan pencere de I accept denen yeri işaretliyorsun sonra next etkinleşiyor zaten install yazısı çıkana kadar next e basıyorsun en son finish e basıyorsun kurulum bitiyo
daha sonra açılan pencere de
username yazan yere herhangi bi isim yaz ordan password a geç parola yaz retype pasworda tekrar parolanı doğrula en son email adresi yaz bu kadar ondan sonra konuşmaya başlıyabilirsin umarım anlamışsındır her şeyini anlattım kurulumun
Arkadaslar defalarca test ettim.program calisiyor.fakat yaklşasik 10-20 dk sonra gorusme kesiliyor.yani verilen kredi bitiyor.tekrar another user'la baska kayıt yapıp tekrar kullanıma acıyorsun.Bu tekrarlama 4 kez olabiliyor.sonra programi silip tekrar kursan bile kar etmiyor.Turkiye ici tum sbt telefonlarda calisiyor.Uluslar arasi calisiyor.Yurtdisinda da prog. kuran arkadaslar orada da test ettiler. program calisiyor.Fakat birde bahsedilen 200 dk calissa iyi olacak yine de iyi deneme haberdar eden arkadaslara tesekkurler ....
Bodrum![]()
arkadaslar belcikada denedim calisiyor ama bedavami yoksa ucretlimi orasini daha sonra fatura geldiginde anlarim ..coksagolun..
BURDAN BU PROGRAMIN BEDAVA OLUP OLMADIGINI MERAK EDEN BÜTÜN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRİYORUM.
BU PROGRAM TAMAMEN BEDAVADIR, TTNET ADSL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM KONUŞTUM. BU TİP PROGRAMLARIN GÖRÜŞMELERİNİN KESİNLİKLE FATURAYA YANSIMAYACAGINI FAKAT, SINIRLI İNTERNET KULLANANLARDA BAGLANTILARDA VERİ AKTARIMININ HIZLI OLABİLECEGİNİ UYARDILAR. TABİKİ BU Bİ UYARI.
BEN SANMIYORUM KOTAYI ZORLAYACAGINI. :45:
cep telefonlarınıda bedavaya arayabılıyormuyuz acaba denemedımde deneyen arkadaslar varmı normal telefonlarla gayet ses ıyı bıcımde baya görüsme yaptım ama cep aranıyomu onu merak ettım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri