cep telefonlarını arayamazsın arayabilmen için hesaba para yatırman lazım cep telefonlarını arama dakikası 0,111€ dur.
Teşekkur: 0
cep telefonlarını arayamazsın arayabilmen için hesaba para yatırman lazım cep telefonlarını arama dakikası 0,111€ dur.
evet arkadaşım aynen dediğin gibi oluyor bende lisanslı ticari program olduğu için kafama göre windows kuramıyorum belki bu çözüm olabilir yani 4.defadan fazla kullanabilmek için imkanı olan arkadaşlar windows yeniden kurup sonucu burda paylaşsalar iyi olur diye düşünüyorum saygılar. :49:
ev telefonumu aradım, bi problem yok şimdilik..... sağol
200 dk sınırını asan arkadaşlar tekrar uye olduklarında 8 dk elde ediyor sonra birdaha arama sansımız yok galiba.
arkadaslar bu programı sunan arkadasa tekekkur ediyorum...
ama normal hatları arıyabılıyorum ve ceplerıde ama normal hatları ararken free yazısı cıkıyo ceplerı ararken 0.50 euro yazısı cıkıyo
Az önce bu programla arkadaşım cep telefonumdan aradı. Bu nasıl peki dedim, oda programın internet sitesinden indirip kurduğunu orada bir numara verdiklerini söyledi.
Denemedim ama paylaşayım dedim.
Evet birşey yapmadan denedim, cebi de arıyor arkadaşlar.
2 gün önce ilk yüklediğimde aramıyordu.
cebi de arıyor dıyorsunuz. pekı normal telefonlarda +90216xxxxxxxx cevırıyoruz. cepta nasıl cevırıyorsunuz:49: ?
selam arkadaslar ben +90 532 ............ diye cep teli aradim sorunsuz konustum bilginize
abi bende deep freeze programı var bu yüzden bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey eskisi gibi oluyo bu yüzden benim için çok güzel oluyorr.._!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri