Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon
205 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cep telefonlarını arayamazsın arayabilmen için hesaba para yatırman lazım cep telefonlarını arama dakikası 0,111€ dur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bodrum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar defalarca test ettim.program calisiyor.fakat yaklşasik 10-20 dk sonra gorusme kesiliyor.yani verilen kredi bitiyor.tekrar another user'la baska kayıt yapıp tekrar kullanıma acıyorsun.Bu tekrarlama 4 kez olabiliyor.sonra programi silip tekrar kursan bile kar etmiyor.Turkiye ici tum sbt telefonlarda calisiyor.Uluslar arasi calisiyor.Yurtdisinda da prog. kuran arkadaslar orada da test ettiler. program calisiyor.Fakat birde bahsedilen 200 dk calissa iyi olacak yine de iyi deneme haberdar eden arkadaslara tesekkurler ....

Bodrum
    evet arkadaşım aynen dediğin gibi oluyor bende lisanslı ticari program olduğu için kafama göre windows kuramıyorum belki bu çözüm olabilir yani 4.defadan fazla kullanabilmek için imkanı olan arkadaşlar windows yeniden kurup sonucu burda paylaşsalar iyi olur diye düşünüyorum saygılar. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ev telefonumu aradım, bi problem yok şimdilik..... sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

200 dk sınırını asan arkadaşlar tekrar uye olduklarında 8 dk elde ediyor sonra birdaha arama sansımız yok galiba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu programı sunan arkadasa tekekkur ediyorum...
    ama normal hatları arıyabılıyorum ve ceplerıde ama normal hatları ararken free yazısı cıkıyo ceplerı ararken 0.50 euro yazısı cıkıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Az önce bu programla arkadaşım cep telefonumdan aradı. Bu nasıl peki dedim, oda programın internet sitesinden indirip kurduğunu orada bir numara verdiklerini söyledi.

Denemedim ama paylaşayım dedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet birşey yapmadan denedim, cebi de arıyor arkadaşlar.

2 gün önce ilk yüklediğimde aramıyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cebi de arıyor dıyorsunuz. pekı normal telefonlarda +90216xxxxxxxx cevırıyoruz. cepta nasıl cevırıyorsunuz:49: ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar ben +90 532 ............ diye cep teli aradim sorunsuz konustum bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi bende deep freeze programı var bu yüzden bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey eskisi gibi oluyo bu yüzden benim için çok güzel oluyorr.._!!

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri