Cep telini aramayı cok denedim hiç aramadı malesef.Programda dakika hattım bitti hiç bir yeri yeni uye olmama ragmen aramıyor son durum nedir
Teşekkur: 0
Cep telini aramayı cok denedim hiç aramadı malesef.Programda dakika hattım bitti hiç bir yeri yeni uye olmama ragmen aramıyor son durum nedir
arkadaşlar programı kaldırıp tekrar kursanız bile farklı farklı isimlerde açsanız bile program çalışmaz nedenine gelince program içinde kendine ait bir ıd var bu sistem dosyasına yazılıyor ve register a bunları tamamen temizlemeden istediğin kadar kullanıcı ac konuşamazsın .
register ı temizleyin ve sistem dosyanının içindeki bu programa ait dosyayı bulup onuda silin sonra tekrardan kururn..
arkadaşlar bir tv proğramında izlemiştim. bu tür proğramlar internet ile şehir içine kadar gelip oradan normal hatta geciş yapıyormuş.yani siz yurt dışından istanbul u aradığınızda istanbula kadar internet üzerinden geliryor daha sonra normal hatta geciş yapıyor. sizde şehir içi faturası ödüyorsunuz.
Verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar...
ben onuda denedim malesef olmadı ama trueimage programı var bende tekrar geri dönersem yani programın en güzel çalışan halinin imagesini aldım oraya dönersen kesin olur ama onuda yapmak istemiyorum en az 1 saat sürüyor saygılar.
arkasdaslar ilk kurulumda yaklasık 1 dakıka sanıyorum bedava daha sonra aylık 10 euro para vermenız gerekıyor. oyle dendıgı gıbı bedava gorusme yok ben kurdum 1 veya 2 dakıka kadar turkıye içi butun ev tlefonlarını arayabılıyorsun daha sonra. register edin diye uyarıyor ve bir daha calısmıyor.
yani deepfreze nin özelliği o zaten indirdiğin bi programı bilgisayarı tekrar açtığında kaldırıyor o yüzden bu arkadaş her açısında indirdikçe tekrardan kullanabilir yani bizim gibi 4 kere kurduktan sonra kaldırmaya uğraşmıyor her açılışta tekrar kuruluyor işte
arkadaşlar sabit hatları aramak 5 dk
cepleri aramak 1 dk
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri