Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
209 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sabit Hattı Bedava Ara

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

faturaya yansımasının bir mantığı yok ki cafeden görüşenler ne olcak o zaman??zaten belli bi süre sınır var onun dışında ki aramalar için kredi almanızı istiyor program mantıklı yani
    aynı olay dijital platformda da olmuyor mu arkadaşlar bazı kanalları paralı olmasına rağmen açıyorlar ve tadımlık olarak izlettiriyorlar ondan sonra koyuyorlar şifreyi bu sonuçta bi satış tekniğidir o sayede bir sürü müşteri ediniyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serefkh kardeş tşkler,program gayet güzel çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabİthat Bedava Pekİ Ceplerİn Dakİkasi KaÇ Para Onuda Bİ Yazsaniz Çok İyİ Olucak ArkadaŞlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Okan SAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sabİthat Bedava Pekİ Ceplerİn Dakİkasi KaÇ Para Onuda Bİ Yazsaniz Çok İyİ Olucak ArkadaŞlar...
    Cepleri aramanız için programdan kredi satın almanız gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu işin doğrusunu bilen varsa bi zahmet yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercan_x Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu işin doğrusunu bilen varsa bi zahmet yani
    Valla ben 1 saat konustum cezası neyse ödemeyede hazırım guzel program bence .Benim evdeki tel direk pc ye baglı oldugu için arama yapamıyordum guzel program.

Altını çiziyorum ucretli degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

,Recent Calls all calls

Date Time Number called Duration Amount
    2006-12-03 22:22:02 +904622XXXXX 00:07:15 FREE!
    2006-12-03 22:20:16 +904622XXXXX 00:00:20 FREE!
    2006-12-03 22:18:28 +90462XXXXXX 00:00:21 FREE!
    2006-12-03 22:17:33 +90462XXXXXX 00:00:25 FREE!
    BU AÇIKLAMAYI PROGRAMIN SİTESİNDEN ALDIM FREE YAZDIĞINA GÖRE BEDAVA DEĞİLMİ ARKADAŞLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylasim icin tesekkürler/isteyen bu programi kullana bilir güzel bir program 40 dan fazla devlete bedeva gerisi bence ucuz voip Buster Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi son durum nedir?

Bedava mı? Yoksa ücretli mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar selam
    ben proğramıkurdum
    You can now make FREE calls to several countries. These calls are limited to 1 minute per call

anladığım kadarı ile1 dk hak veriyor ayrıca icq telefon şirketi net2phone ile anlaştığında 3000 eyakın kişinin acountunu alıp her şeferinde avrupa ile 25 dk konuştum tabiki ilk ay sıkıntılı geçti ve de zor çünkü faturaya yansıyacakmı diye merak etmiştim. ama faturaya gelmedi ve gelemez böyle bir şey söz konusu olamaz orada siz eğer direck call bölümü var telefon numaranızı ve ev numaranızı verip kaydolursanız o zaman para gelir destinaion cal de kendi telefonunuzu ve karşı tarafın telefonunu yazmıştır yukarıda iddia eden arkadaş saygılar

Sayfa 6/21 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri