Kuranı kerimden yaptığın alıntıların yanına peygamberimizin hadislerinden hiç biri yok.
artık kasıtlı olarak hadis paylaşmadığının farkındayım... millet senin aklına uymasın diye aşağıya paylaşıyorum...(dileyen 2.diyanet.gov.tr den bakabilir.)

Kadınların ayhali dönemlerinde, -temizleninceye kadar,- cinsî ilişkide bulunmaları Kur'an-ı Kerim'de (Bakara, 2/222) yasaklanmış; namaz, oruç ve Kabe'yi tavaf da, sünnetle bu yasak kapsamına alınmıştır. Nitekim, Fatma binti Ebî Hubeyş'in:

-Ben istihazalı bir kadınım; hiç akıntım durmuyor. Namazı bırakayım mı? şeklindeki sorusuna Hz.Peygamber (s.a.):

-"Hayır, o hayız akıntısı değil; damardan gelen hastalık kanıdır. Adet gördüğün günler sayısınca namazı bırak. (Bu sayı dolunca) yıkan ve namaz kıl" (Müslim, Hayz, 14; Ebû Davûd, Taharet, 109; Tirmizi, Taharet, 96; Nesaî, Hayz, 2) buyurmuştur. Bu istihazalı durumda olan kadınlar, taharet yönünden özürlü kimseler gibi, her vakitte abdest alarak namazlarını kılarlar. Nitekim Tirmizi'nin rivayetinde: "vakit gelince her namaz için abdest al" ziyadesi de yer almıştır.
devam ediyor....

daha evvel sana defalarca yazdım. tabi sana derken "sana laf yetiştirmek" için değil. milleti uyarayım diye yazdım.
sadece kuranı dikkate alırsan enm basitinden namazın nasıl kılınacağını? kaç rekat olacağını? nasıl kamet getirileceğini, ruku olacakmı? olursa bişey okunacakmı? ne zaman secdeye gidilecek, oturulduğunda ne okunulacak? (ettehiyyatü okunacakmı? micara inanmayan sen; etteyihhatü nün açıklamasını biliyormusunuz?) diye soracağım? soracağımda daha evvelki sorular gibi bundanda kaçarsın gibime geliyor. devam et bakalım.