REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: arkadaşlar goldmaster 02/12/2006 tarihli yeni yazılım arıyorum bulamadım lütfen yardı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar goldmaster 02/12/2006 tarihli yeni yazılım arıyorum bulamadım lütfen yardı

:00000003: yeni 02/12/2006 tarihli yeni yazılım lütffen!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bence goldmaster aldıgıma çok pişmanım hani bir daha sorsalar gm alırmısın diye kesinlikle... adamlar sadece çarşaf çarçaf reklamm yapmasını malı satmasını biliyorlar ama yazılıma gelince fos çıkıyorlar...
    buradaki yazılımları yapaan arkadşların mekelerine sağlık
    hepsi bir kuruş beklemeden bize yardımcı oluyorlar
    hepsine çok tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fevkaniy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :00000003: yeni 02/12/2006 tarihli yeni yazılım lütffen!
    Öyle yazılım verildimiykide arıyorsunuz.Verilse burada olur zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bir firma yazılım desteği verme zorunluluğunda değil..sadece orjinaller hariç..bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Antenci kardeş tamam resmiyette bu böyle, yasal olmayan yazılım verme zorunluluğu yok. Ama mallarını sattırdıkları arkadaşlara ne vaadlerde bulunuyorlar? İşte her zaman yazılım desteği anında verilecek diye sattırmıyorlar mı? Satıcılarda bu vaadlerle bu cihazları müşterilerine satıyorlar. GM bu konuda sınıfta kaldı. Peki bu mantıkla öbür cihazların firmaları yasal olmayan yazılımları haftaya kalmadan verirken çok mu yasal? Ya da Acikonun hazır yazılımlarına edit yaptırarak kullandırmak ne kadar yasal? Zaten bu marka tüm forumlarda en başlardan, en gerilere doğru hızla kaymasının sebebi nedir acaba? Birisi bunu açıklayabilir mi?
    Kardeş bu yasal laflarla üyelerimize yardımcı olamayız. Ustalarımız başta Sekan ve Emre olmak üzere bizleri yazılımsız bırakmayan dostlara yürekler dolusu teşekkürler. Aciko ve GMnin 11000 serileri bunların sayesinde yazılım yüzü görüyorlar. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Antenci kardeş tamam resmiyette bu böyle, yasal olmayan yazılım verme zorunluluğu yok. Ama mallarını sattırdıkları arkadaşlara ne vaadlerde bulunuyorlar? İşte her zaman yazılım desteği anında verilecek diye sattırmıyorlar mı? Satıcılarda bu vaadlerle bu cihazları müşterilerine satıyorlar. GM bu konuda sınıfta kaldı. Peki bu mantıkla öbür cihazların firmaları yasal olmayan yazılımları haftaya kalmadan verirken çok mu yasal? Ya da Acikonun hazır yazılımlarına edit yaptırarak kullandırmak ne kadar yasal? Zaten bu marka tüm forumlarda en başlardan, en gerilere doğru hızla kaymasının sebebi nedir acaba? Birisi bunu açıklayabilir mi?
    Kardeş bu yasal laflarla üyelerimize yardımcı olamayız. Ustalarımız başta Sekan ve Emre olmak üzere bizleri yazılımsız bırakmayan dostlara yürekler dolusu teşekkürler. Aciko ve GMnin 11000 serileri bunların sayesinde yazılım yüzü görüyorlar. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.
    Saygılar.
    elimznde ne geliyorsa yapmaya razıyız arkadaşlar.Ama malesef firmanın özellikler bu serisi için yazılımları rolenteye alması yazılım bekleyenleri üzmüştür.

Yinede acikoya ve gm ye guvenmekten başka caremiz yok gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7 aydır guveniyoruz ve bekliyoruz ama daha bekleyemeyeğim gibi cardsharing olayı bi otursun cihazı değiştirecem gm30700mx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu olay tam otursun ılakı bu cıhazlarada bı care dusunulur elbette buyle bırakmazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 10 gündür hiç bir cihazın tps-absat yazılımı yok. elbette çıkınca forumdan ulaşabileceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldunersan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 10 gündür hiç bir cihazın tps-absat yazılımı yok. elbette çıkınca forumdan ulaşabileceğiz.
    haklısın dostumda 11400 lerde 10 günden önceki 11, gündede yazılım yoktu yanlış hatırlamıyorsam

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri