Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kamil Koç Turizm in Digitürk Kampanyasý sizce avantajlýmýdýr?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Kamil Koç Turizm in Digitürk Kampanyasý sizce avantajlýmýdýr?

bugun kamýl koc tan aradýlar ve bana digitürk kampanyasý kazandýnýz yararlanmak istermisiniz dediler teklifleri ilk 3 ay 16 tl sonraki 9 ay ise 36 tl. giriþ paketi 1 ay lig tv ve sinema paketi falan veriyorlar. sizce bu teklifi kabul edeyimmi yoksa almayayýmmý kararsýz kaldým akýl danýsmak istedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bakican Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bugun kamýl koc tan aradýlar ve bana digitürk kampanyasý kazandýnýz yararlanmak istermisiniz dediler teklifleri ilk 3 ay 16 tl sonraki 9 ay ise 36 tl. giriþ paketi 1 ay lig tv ve sinema paketi falan veriyorlar. sizce bu teklifi kabul edeyimmi yoksa almayayýmmý kararsýz kaldým akýl danýsmak istedim
    Digiturkü ne için adýðýna baðlý.

LÝG tv içinse hiç bulaþma.Deðilse giriþ+2 ***if paketi o fiyatlarda zaten,ilk üç ay avantajlý olur sadece.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lig için deðil zaten lig tv için almam bana sadece lig 3 lazým basket için. ama kafam karýstý alsammý almasammý bi terslik cýkarmý cýkmazmý kafama takýldý!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Size Giriþ 2 ***if paketi + Sinema verecekler anladýðým kadarýyla.

Zaten bunlara yeni abonelik alýrsanýz 1. aydan itibaren 36 tl ödersiniz ve 24 ay tahahüt vermek zorunda kalýrsýnýz.

Kamil Koç kampanyasýnda söyle bi avantajýnýz var ilk 3 ay %50 indirimli ve -12 aydanda kurtulmuþ oluyorsunuz.

LÝGTV 3 içinde Spor Extra paketi almanýz gerekmekte oda ayda 10.99 tl.

Yani Ýlk 3 ay 16+11=27 tl Son 9 ay içinse 36+11= 47 Tl ödersiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Size Giriþ 2 ***if paketi + Sinema verecekler anladýðým kadarýyla.

Zaten bunlara yeni abonelik alýrsanýz 1. aydan itibaren 36 tl ödersiniz ve 24 ay tahahüt vermek zorunda kalýrsýnýz.

Kamil Koç kampanyasýnda söyle bi avantajýnýz var ilk 3 ay %50 indirimli ve -12 aydanda kurtulmuþ oluyorsunuz.

LÝGTV 3 içinde Spor Extra paketi almanýz gerekmekte oda ayda 10.99 tl.

Yani Ýlk 3 ay 16+11=27 tl Son 9 ay içinse 36+11= 47 Tl ödersiniz.
    evet aynen doðru yazdýnýz sinema paketi de var ama yinede beým iþime gelmiyor malesef galiba bu teklifi kabul etmeyeceðim turksatta ki var olan kanallara para vermek pekmantýklý deðil gibi!
    Konu bakican tarafýndan (07-09-2014 Saat 04:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bakican Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet aynen doðru yazdýnýz sinema paketi de var ama yinede beým iþime gelmiyor malesef galiba bu teklifi kabul etmeyeceðim turksatta ki var olan kanallara para vermek pekmantýklý deðil gibi!
    Þunu unutmayýn Türksat'ta var olan çoðu ulusal kanallarýn HD leride sadece DÝGÝTURK'te var bide bunu gözönüne alýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þunu unutmayýn Türksat'ta var olan çoðu ulusal kanallarýn HD leride sadece DÝGÝTURK'te var bide bunu gözönüne alýn.
    su an ortada kaldým adamlara gelin dedim ama gelsinlermi gelmesinlermi kararsýz kaldým bi yandan belgese falan iyi kanallar var guzel beni dusunduren ucreti oldu sadece.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bütçeniz varsa alýn derim ben 7 yýldýr DÝGÝTURK üyesiyim gayet memnunum. Bu arada Denizliye selamlar. Askerliði orda yaptým. Kardeþimde orada Üniversitede okuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

as slm xxman saðol verdiðin bilgiler için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende dt kullanýyorum lig tv açýk deðil zamanýnda foxsport ve espn için almýþtým onlarda gitti lakin hala kullanmaya devam ediyorum ligtv3 için ise 10 lira çok gibi ben EPL için alýyordum tv8 de c.tesi pazar 1 tane maç veriyo zaten kasýmda bitiyo oda kapatcam ligtv3 ü normal kanallar la devam hd kanallarý belgeselleri çok iyi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri