REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: planeta hd ULTRA HD yayına başladı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart planeta hd ULTRA HD yayına başladı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu hangi uyduda acaba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi uydu müslüm baba belirtmemişsiniz. birde bu yayını full hd tvler ile izlenir değilmi
    Konu ayvacık tarafından (15-02-2014 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: aydogan müzik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4k tv olmadan izlenilemez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende motorlu çanak var bende bilmiyorum hanği uydu oldugunu ...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

motorluda ayarlı değildi bu uydu şimdi ayarladım hellasat 39 derece planeta HD

fragans 12647 h 30000 paylaşımla açık bu kanal ama 4k değil çünkü atlanta hd box 4k göstermiyor ama bu kanalı gösterdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu kanalı izlemek için ne yapmak lazım korax ipbox hd cihazım var izlemek münkünmü bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edido Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu kanalı izlemek için ne yapmak lazım korax ipbox hd cihazım var izlemek münkünmü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
    kardeşimbu yayın 39 derece doğu hellassat uydusunda hd yayındır ultra hd olanı değilde normal hd olanı serverla izlersin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

• Ben bu yayını FTA biliyordum.Mg.Camd la izlemeyi beceremedim.CCcam ise zaten açmıyor.Çok ta önemli değil!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin_42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşimbu yayın 39 derece doğu hellassat uydusunda hd yayındır ultra hd olanı değilde normal hd olanı serverla izlersin.
    hd hellesatta izliyorum 16-9 sd yayınıda izliyorum korax la lakin 4k hd olanını cihaz bulmuyor eniştede eski nex cihazda 4 k var acıyor tv led olmasına rağmen

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri