REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: çizik cd leri kopyalamak için program

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çizik cd leri kopyalamak için program

çizik cd leri kopyalamak için bu programı kullanabilirsiniz
    tek sorunu var bir cd nin kopyalanmsı 2 yada 3 saat sürüyor olması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık usta bazı çok lazım olan programlardandır teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ben bunu 2 sene önce sinden denedim bi işe yaramıyoo_!
    şimdide denedim yine bi işe yaramıyoo bozuk cd veya çizik cdlerin içerigini bilgisayara kopyalamınızı sağlamıyoo_!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık teşekkürler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam ben bunu 2 sene önce sinden denedim bi işe yaramıyoo_!
    şimdide denedim yine bi işe yaramıyoo bozuk cd veya çizik cdlerin içerigini bilgisayara kopyalamınızı sağlamıyoo_!
    arkadaşım ben bunu denedim öyle verdim kaopyalaması cd nin çizikliğine bağlı olarak 2 saat 3 saat 4saat gibi uzun bir süre beklemeniz gerekiyor
    acaba siz kopyalaması için ne kadar beklediniz ve cd nizde ne kadar çizik var4dı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iso buster programını tavsiye ederim... bekleme süresi çok daha az

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fifa 99 oyun cd 'si vardı dostum acayim çok çizik vardı nerada kopy yapmak için denedim okuma hatası verdii sonra bu programı verdim yine bekledim bi 2-3 saat ama nafile kopyalanmadıı_!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fifa 99 oyun cd 'si vardı dostum acayim çok çizik vardı nerada kopy yapmak için denedim okuma hatası verdii sonra bu programı verdim yine bekledim bi 2-3 saat ama nafile kopyalanmadıı_!!
    arkadaşım sabredip bitene kadar bekliyeceksin zira kopyalama süresi cd nin çiziğine bağlı olrak değişmektedir duruma göre gerektiğinde 5-6 saat bile sürebilir hatta en güzeli akşam yatarken başlatıp sabaha kadar nasıl olsa kopyalıyacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam deniycem bilgi için teşekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri