Merhabalar, uzun süredir uydu dünyasından uzak kaldığımdan ilgili ustalara birkaç sorum olacak cevap alabilirsem sevinirim.

Şu an (uzun süredir) Ali cpu tabanlı Next 18500HD uydu alcısı kullanıyorum, şimdiye kadar beni idare etti fakat
artık teknoloji açısından biraz geride, frekanlar değiştiğinde arama ve kanal listeleri ile boğuşmak gerekiyor
Linux tabanlı bir cihaza geçmek istiyorum..

Gigablue 800 UE plus ve VU+ Solo2 arasında kaldım, aralarında 300TL gibi bir fark var fakat benim için önemli
olan görüntü kalitesi, hız, destek. Buna göre;

1- Bir media player kullanıyorum ama kablo karmaşası vs. olmasın hepsi bir arada olsun diyorum;
Dahili HDD özelliğini kullanarak media dosyaları oynatmak istiyorum ama harici hard disk bağlantısı da
işimi görecek sanırım yanlız tak-çıkar yapmak gerekecek hangisi tercih edilir (timeshift olayınıda işin içine katarsak)?
2- D-Smart modul kullanıyorum, bu 2 cihazda da D-Smart modul desteği var sanırım?
3- Kanallar arasında PIP gösterimi ve timeshift kayıt özelliği?
4- 3D yayın desteği vu+ solo2 de var sanırım fakat gigablue ue plus da varmı?
5- Ses için digital optik çıkışı kullanarak 5+1 yayınlarda home cinema cihazıma bağlantı yaparak ses almak
istiyorum, dolby decoder desteği bu 2 cihazda da varmı yani ses sistemime 5+1 ses alabilirmiyim?

Vakit ayırıp cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.