Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Linux tabanlý uydu alýcý yardým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Linux tabanlý uydu alýcý yardým...

Merhabalar, uzun süredir uydu dünyasýndan uzak kaldýðýmdan ilgili ustalara birkaç sorum olacak cevap alabilirsem sevinirim.

Þu an (uzun süredir) Ali cpu tabanlý Next 18500HD uydu alcýsý kullanýyorum, þimdiye kadar beni idare etti fakat
    artýk teknoloji açýsýndan biraz geride, frekanlar deðiþtiðinde arama ve kanal listeleri ile boðuþmak gerekiyor
    Linux tabanlý bir cihaza geçmek istiyorum..

Gigablue 800 UE plus ve VU+ Solo2 arasýnda kaldým, aralarýnda 300TL gibi bir fark var fakat benim için önemli
    olan görüntü kalitesi, hýz, destek. Buna göre;

1- Bir media player kullanýyorum ama kablo karmaþasý vs. olmasýn hepsi bir arada olsun diyorum;
    Dahili HDD özelliðini kullanarak media dosyalarý oynatmak istiyorum ama harici hard disk baðlantýsý da
    iþimi görecek sanýrým yanlýz tak-çýkar yapmak gerekecek hangisi tercih edilir (timeshift olayýnýda iþin içine katarsak)?
    2- D-Smart modul kullanýyorum, bu 2 cihazda da D-Smart modul desteði var sanýrým?
    3- Kanallar arasýnda PIP gösterimi ve timeshift kayýt özelliði?
    4- 3D yayýn desteði vu+ solo2 de var sanýrým fakat gigablue ue plus da varmý?
    5- Ses için digital optik çýkýþý kullanarak 5+1 yayýnlarda home cinema cihazýma baðlantý yaparak ses almak
    istiyorum, dolby decoder desteði bu 2 cihazda da varmý yani ses sistemime 5+1 ses alabilirmiyim?

Vakit ayýrýp cevaplayacak arkadaþlara þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dediðiniz cihazlar hakkýnda pek bilgim yok ama 18500hd ve GM 1070hd sahibi biri olarak bende yeni alýcý almayý çok düþündüm ve 400-500 lira onlara vermektense biraz daha idare edip smart tv alýrým diye düþündüm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Levo Vu+ derim ama yinede üstadlarýn yorumlarýna bakalým..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Levo Vu+ derim ama yinede üstadlarýn yorumlarýna bakalým..

Saðol abi, bu cihazlarý kullanan ve tecrübe eden üstad'larýn yorumlarýný da alýrsam sevinirim.
    18 Eylül de ve daha sonra deðiþebilecek frekanslar la uðraþtýrmayacak ve kanal info bilgileri kaybolmayan
    (görüntü ve özelliklerde saðlam) daha iyi bir uydu alýcý almak istiyorum
    Teþekkürler
    Konu leventech tarafýndan (16-09-2014 Saat 23:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart VU + MI GÝGABLUE MU

VU + MI GÝGABLUE MU SÝZCE?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben [COLOR="Red"]Vu+UNO cihazýmý almadan önce çok çok araþtýrdým.Sonunda 3 cihaz üzerinde kararsýz kalmýþtým:Xtrend-GigaBlue ve Vu+Arkasýndaki desteðe ve Türkiyede gördüðü desteðe dayalý olarak Vu+ tercihim oldu.Bugün arkasýnda sayabildiðim kadar 13 yazýlým grubunun desteði var.Tüm dünyaya yayýlmýþ DreamBox ý tahtýndan indirmiþ bir cihaz.Bu cihazýn yeni 4 modeli var: Vu+Zero- Vu+Solo2- Vu+SoloSE ve Vu+Duo2 Tabii ki teknik özellikleri farklý.Bunlarý incelemeye yoðunlaþ.Bence piþman olmazsýn.. COLOR]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sana kýsa ve öz bir þey yazayým vuduo serisi veyaya solo 1. sene öncesine kadar 1200
    civarý cihazlardý þimdi ikinci elerine bak 350 ile 500 arasý çabuk ayaða düþtü
    gelelim can alýcý noktaya tahtý sallandý denen drambox 7020 -7080 ve kýral olan 8000
    ikinci elidahi deðerli asla vu lara o parayý varmam hakketmiyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri