Merhabalar, uzun süredir uydu dünyasýndan uzak kaldýðýmdan ilgili ustalara birkaç sorum olacak cevap alabilirsem sevinirim.
Þu an (uzun süredir) Ali cpu tabanlý Next 18500HD uydu alcýsý kullanýyorum, þimdiye kadar beni idare etti fakat
artýk teknoloji açýsýndan biraz geride, frekanlar deðiþtiðinde arama ve kanal listeleri ile boðuþmak gerekiyor
Linux tabanlý bir cihaza geçmek istiyorum..
Gigablue 800 UE plus ve VU+ Solo2 arasýnda kaldým, aralarýnda 300TL gibi bir fark var fakat benim için önemli
olan görüntü kalitesi, hýz, destek. Buna göre;
1- Bir media player kullanýyorum ama kablo karmaþasý vs. olmasýn hepsi bir arada olsun diyorum;
Dahili HDD özelliðini kullanarak media dosyalarý oynatmak istiyorum ama harici hard disk baðlantýsý da
iþimi görecek sanýrým yanlýz tak-çýkar yapmak gerekecekhangisi tercih edilir (timeshift olayýnýda iþin içine katarsak)?
2- D-Smart modul kullanýyorum, bu 2 cihazda da D-Smart modul desteði var sanýrým?
3- Kanallar arasýnda PIP gösterimi ve timeshift kayýt özelliði?
4- 3D yayýn desteði vu+ solo2 de var sanýrým fakat gigablue ue plus da varmý?
5- Ses için digital optik çýkýþý kullanarak 5+1 yayýnlarda home cinema cihazýma baðlantý yaparak ses almak
istiyorum, dolby decoder desteði bu 2 cihazda da varmý yani ses sistemime 5+1 ses alabilirmiyim?
Vakit ayýrýp cevaplayacak arkadaþlara þimdiden teþekkürler.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

COLOR]

Yer imleri